Dus toch: Bella Hadid en The Weeknd opnieuw zoenend gespot (en er zijn foto’s!)

Zo zie je maar weer: liefdes gaan over, maar tegelijkertijd worden ook oude relaties een nieuw leven ingeblazen. Bella Hadid en The Weeknd werden tijdens het Cannes Film Festival gespot en ze konden duidelijk niet van elkaar afblijven.

Bella Hadid en The Weeknd

Vorige maand zouden Bella en The Weeknd het al erg gezellig hebben tijdens een afterparty van Coachella. Toch moesten we het destijds alleen hebben van een paar onduidelijke bronnen en geen foto’s, dus de opbloeiende liefde tussen de twee was nog niet helemaal bevestigd.

Eerst zien, dan geloven

Tot nu dan, want de exen werden gespot tijdens een feest van het Cannes Film Festival. Van het Magnum x Alexander Wang-event zijn meerdere beelden verschenen; onder andere van hoe Bella en Abel elkaar begroeten met twee passievolle kussen op de wang en er zijn zelfs foto’s waar te zien is dat ze elkaar zoenen.

Volgens ~bronnen~ vertrokken de tortelduifjes rond middernacht samen (!) van het feestje. Goed, eerst al het bewijs op een rijtje:

Zijn de beelden wel écht nieuw?

Nee, de foto’s en filmpjes zijn niet uit de oude doos gehaald. Op de rode loper van het Cannes Film Festival verscheen Bella Hadid in een ruitjesblazer met een zwarte kraag, en op de beelden met The Weeknd zien we haar precies dezelfde blazer dragen. Yes!

Zo, de Hadid-zusjes weten op liefdesgebied wel heel wat bij ons los te maken. Maarre, als Bella en The Weeknd weer samen zijn, wil Gigi dan ook alsjeblieft officieel naar buiten brengen dat zij en Zayn weer samen zijn? Dankjewel.

People

Reageer op artikel:
Dus toch: Bella Hadid en The Weeknd opnieuw zoenend gespot (en er zijn foto’s!)
Sluiten