Wow – Bella Hadid deed een FaceTime-fotoshoot voor Vogue Italia

Hoewel iedereen in quarantaine zit, gaan de magazines gewoon naar de drukker. Speciaal daarom deed Bella Hadid een uiterst stijlvolle fotoshoot voor Vogue Italia, gewoon via FaceTime. Op Instagram gaf ze tijdens het paasweekend alvast een voorproefje van de foto’s. En die zijn natuurlijk – hoe kan het ook anders – prachtig.

De shoot met Bella kwam via FaceTime tot stand en is te zien in het aprilnummer van Vogue Italia.

Bella Hadid in Vogue Italia

Vanuit huis heeft Bella Hadid voor Vogue Italia een unieke fotoshoot gerealiseerd. En voor die shoot ging Bella weer aardig uit de kleren. Via FaceTime verscheen het half-Nederlandse model in de nodige poses en de styling deed ze helemaal zelf (ja, ook dat kan ze). Het zal dan ook niemand verbazen dat de foto’s – zelfs via FaceTime – prachtig zijn geworden.

De FaceTime-fotoshoot deed Bella Hadid in samenwerking met fotograaf Brianna Capozzi, stylist Haley Wollens en producer Lauren Perez. Vanwege de coronacrisis konden deze vier dames niet bij elkaar komen.

Poses bespreken via FaceTime

Natuurlijk besprak Brianna Capozzi van Vogue Italia het concept wel van tevoren even met Bella. “The day before the shoot, Haley and I tested out poses together on FaceTime. This is always our process, but not within the confinement of a cell phone screen. It was pretty hilarious. Then we called Bella Hadid and did a fitting, it was fun to have the intimacy of the three of us, everyone’s opinions were considered, and lots of jokes always. Then we hung up and Bella went off to do her hair and makeup, she did a stellar job, this is why she’s a supermodel! She is the full package and always makes it exciting and fun.”

Uiteindelijk is Lauren Perez, een vriendin van Bella Hadid en tevens creative director, gebeld om op afstand te assisteren. Zij is daardoor verantwoordelijk voor het licht en de productie van de shoot voor Vogue Italia. Op een deel van de foto’s is Bella Hadid te zien in een tijgertop, met een slip en een ballon en voor een ander gedeelte van de FaceTime-shoot is ze helemaal uit de kleren gegaan. Wij kunnen alleen maar zeggen: prachtig.

Reageer op artikel:
Wow – Bella Hadid deed een FaceTime-fotoshoot voor Vogue Italia
Sluiten