Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Beauty 28 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Bella Hadid is gespot met dé wenkbrauwtrend van 2021 en het zijn geen fluffy brows

The bigger the better is niet langer de norm als het gaat om onze wenkbrauwen. Waar volle, fluffy wenkbrauwen (het liefst nog omhoog gekamd) eerst de trend was, is niets minder waar voor 2021. Bella Hadid leidt als echte trendsetter een nieuw tijdperk in als het aankomt op wenkbrauwen: de skinny brow is terug.

Dunne wenkbrauwen zijn terug van weggeweest, dus zeg maar bye tegen je fluffy brows.

Dunne wenkbrauwen: de trend voor 2021

Niet alleen modetrends komen en gaan, ook wenkbrauwtrends gaan alle kanten op. Waar we er afgelopen jaar alles maar dan ook álles aan deden om zo min mogelijk te epileren en onze wenkbrauwen zo lang mogelijk te laten groeien, hoeven we nu geen moeite meer te doen. Geen volle of dikke wenkbrauwen, maar dunne lijntjes worden een hit in 2021.

In de jaren negentig was de dunne wenkbrauw helemaal hot. En er zijn meer trends uit de 90’s die een comeback maken. Zo worden scrunchies weer gedragen (het liefst met hoge paardenstaart) en maken allerlei modetrends uit de 90’s een comeback. In de jaren negentig werd de skinny brow vooral gedragen door topmodellen als Cindy Crawford en Kate Moss, nu is het topmodel Bella Hadid die de wenkbrauw weer terugbrengt.

Bella Hadid

Bella Hadid staat natuurlijk bekend als de koningin van de 90’s-stijl. Ze verscheen al eerder met een iconisch kapsel van Christy Turlington tijdens het Vogue Fashion Festival, draagt altijd looks met een vleugje 90’s en herintroduceerde de bruine manicure. Nu is ze dé trendsetter van de wenkbrauwentrend voor 2021, al hebben wij er nog zo onze twijfels bij.

De wenkbrauwen van je dromen krijg je dankzij deze 5 essentiële tips

Mocht je wel al aan je wenkbrauwen geplukt hebben of dunne wenkies van jezelf hebben, dan is dit natuurlijk de ideale trend voor jou. Geen zorgen, Bella Hadid loopt ook al met skinny brows. En als Bella het draagt, dan is het mode.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.