admin
admin Post 25 jan 2018
Leestijd: 1 minuut

Bella Thorne betrapt haar vriendje op een datingapp

Als je iemand net hebt leren kennen en als je pas op een paar dates bent geweest, kan het zijn dat je daarnaast nog actief bent op verschillende datingapps. Je weet nog niet zeker of het daten op meer uitloopt en je wil je misschien nog niet vastpinnen aan één persoon; dat is helemaal prima. Als het uiteindelijk serieus wordt en je echt een relatie krijgt, is het natuurlijk wel vanzelfsprekend dat jullie beiden stoppen met de datingapp; toch lijkt niet iedereen dit te begrijpen.

Bella Thorne is happy in love

Bella Thorne en Mod Sun hebben nu al een tijdje een relatie en alles leek goed te gaan tussen de twee. Ze posten constant kleffe verliefde foto’s op Instagram en wijken haast niet van elkaars zijde. Toch lijkt het erop dat er wat trouble is in paradise, gezien Bella haar laatste Instagram Story.

Exposed op Instagram Stories

Bella postte namelijk een filmpje van de telefoon van Mod Sun, die een aantal minuten na elkaar berichten binnenkrijgt van de datingapp Badoo. Bij het filmpje schrijft Bella: “When your boyfriend still has a dating app on his phone.” Ai, dat is pijnlijk om er op zo’n manier achter te komen dat je vriendje z’n opties graag openhoudt.

Bella Thorne datingapps
Instagram

Verbazingwekkend lijkt het haar toch niet heel veel te schelen, want na het plaatsen van het filmpje verschijnt ze verder vrolijk op haar Instagram Stories én plaatst ze zelfs duidelijk een foto met haar ‘I love you’-tattoo, die in het handschrift van haar vriendje geschreven is.

Bella Thorne datingapps
Instagram

Hollywoodlife

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Bella Thorne betrapt haar vriendje op een datingapp
Sluiten