admin
admin Entertainment 17 okt 2017

What? Bella Thorne heeft wéér een nieuwe liefde en het is niet Tana Mongeau

Het is de laatste tijd zéér onduidelijk met wie Belle Thorne aan het daten is. De afgelopen tijd was ze vaak tongend te zien met YouTuber Tana Mongeau; eerst nog onschuldig, maar daarna werd het steeds duidelijker dat ze meer waren dan alleen goede vriendinnen. Het leek alsof ze echt een setje waren, maar sinds dit weekend is de vlam gedoofd – of ze heeft natuurlijk meerdere lovers.

Ze was namelijk all over rapper Mod Sun te zien op Instagram en Snapchat. Nu hoeft dit bij Bella zeker niet gelijk te betekenen dat ze een relatie heeft met iemand, maar deze scharrel lijkt serieuzer dan haar vorige.

Het begon met een date night in Bella haar lievelingsrestaurant, waarbij ze niet van elkaar af konden blijven. Ze postten dit allebei op hun social media en Mod Sun zei zelfs dat hij in love is. Klinkt serieus.

Daarna volgde een date bij het zwembad, waarbij ze matchende outfits droegen en heftig zoenend op Instastories verschenen.

Ook verschenen ze samen bij de première van Bella’s nieuwe film, waar ze als setje poseerden voor alle foto’s.

Als klap op de vuurpijl plaatste ze een foto op haar nieuwe Instagram account, waar ze Mod Sun en haar moeder samen gezellig op staan. In de caption zegt ze: ‘When you are genuinely concerned why your boy and mom get along…’. Your boy, klinkt toch best wel alsof ze serieus samen zijn.

Teen vogue

Reageer op artikel:
What? Bella Thorne heeft wéér een nieuwe liefde en het is niet Tana Mongeau
Sluiten