admin
admin Post 24/01/2018

Bella Thorne is ineens de Famke Louise van Amerika

Bella Thorne is de laatste Disney-ster die het verkeerde pad opging. Ze haalde in 2017 vaak het nieuws, maar niet op een goede manier. Ze was vaak het gesprek door van de dag door haar rare acties, bijvoorbeeld door haar schandalen met verschillende mannen, waaronder Scott Disick, en een love affair met YouTuber Tana Mongeau. Na een tijdje uit de headlines te zijn geweest, begon het waarschijnlijk toch weer een beetje te kriebelen bij Bella.

Bella’s nieuwe talenten

Naast acteren en kunst maken, zet ze nu regisseren en rappen ook in het rijtje van haar talenten. Na het regisseren van een videoclip voor haar vriendje Mod sun en haar zus Dani, was het nu tijd voor een videoclip waar ze zelf een grote rol in speelt. Bella mocht de video voor het nummer ‘Clout 9’ van Lil Phag regisseren, maar dat niet alleen; Bella zag dit ook als kans om haar rapskills met de wereld te delen.

Blowen is een terugkerend thema

Ze verschijnt schaars gekleed in een supermarkt, waar ze samen met haar hond paradeert en onderweg wat hondenvoer meepakt. Wat ze rapt is ook niet mis: “Bitch, I’m Bella Thorne, the girl your man adore. All the heads turn when I walk through the door. Everything I do causes an uproar. Seems like I’m winning but who’s keeping score (me).” Oke, hier zijn de meningen waarschijnlijk wel over verdeeld. Daarna ligt ze in een berg met knuffels met een mega grote neppe joint, waarbij ze rapt: “If I roll a blunt, that sh*t’s so thick. Puff, puff, pass, wait, let me take another hit.”

Surprise act

Wanneer je denkt dat het blijft bij wat slechte rap en een rare video, dan heb je het mooi mis. Bella’s ex Tana heeft ook nog een aandeel in de video; gekleed in een nietsverhullende outfit rapt zij ook nog een stukje mee. De clip eindigt met, je raadt het al, Bella die aan het blowen. Ook is er blijkbaar iemand overleden die weer tot leven komt door, je raadt het al, blowen! De verhaallijn van de gehele clip is niet heel duidelijk, interessant of vernieuwend. Wel heel leuk geprobeerd, maar we kunnen denk ik wel stellen dat regisseren en rappen niet Bella’s grootste talenten zijn. Check hieronder de clip en laat ons weten wat jij er van vindt.

Hollywoodlife

Reageer op artikel:
Bella Thorne is ineens de Famke Louise van Amerika
Sluiten