Ben je jouw saaie koelkast zat? Zo geef je ‘m een update

Ben je jouw saaie koelkast zat? Zo geef je ‘m een update

Van de inhoud zijn we fan, maar van de looks niet zo. Koelkasten zijn nou eenmaal (vaak) niet de meest mooie apparaten. Gelukkig zijn er manieren om jouw koelkast een update te geven zonder er teveel geld aan uit te geven.

1. Verf
paint2
Ja, je kunt je koelkast verven! Ga voor een leuk pastelkleurtje of chalkboard verf, zodat je leuke berichtjes of je boodschappenlijstje op je koelkast kunt schrijven. Super handig en het ziet er ook nog eens leuk uit.

2. (Muur)stickers
stickers
Stickers voor op de muur kunnen ook heel goed op je koelkast. Een ideale optie als je je koelkast goedkoop een make-over wilt geven.

3. Behang

Behang voor op de muren kun je ook voor de koelkast gebruiken. Ga voor een rustig behangetje of een gaaf retro print als je van je koelkast een echte eyecatcher wilt maken. Here’s how!

4. Magneten
Schermafbeelding 2015-05-30 om 20.05.22
Misschien niet de meest originele tip, maar in dit geval denken we verder dan de koelkastmagneetjes die je kocht als souvenir tijdens je vakanties. Je kunt zelf namelijk de meest hippe magneetjes maken. Hoe je bovenstaande koperen magneetjes zelf maakt, lees je hier.