Alex Ebbers
Alex Ebbers Food 14 dec 2018

Yummm – Deze heerlijke Ben & Jerry’s smaak is binnenkort óók vegan te koop

Lekker nieuws voor vegan Ben & Jerry-lovers. De heerlijke smaak Coconutterly Caramel’d ligt vanaf volgend jaar ook zuivelvrij jasje in de winkels.

Coconutterly Caramel’d ligt al sinds 2012 in de schappen, maar wordt nu voor het eerst in een vegan jasje gestoken. Zoals ook bij het andere zuivelvrije Ben & Jerry’s ijs, is de Coconutterly Caramel’d gemaakt van amandelmelk in plaats van koemelk. Verder is het ijs natuurlijk precies wat je ervan zou verwachten, met een heerlijke swirl van vegan karamel en koek.

Meer vegan ijs en meer goed Ben & Jerry’s nieuws

Vegan Ben & Jerry’s ijs is al een tijdje op de markt, met in de collectie onder andere de bekende smaken Chocolate Fudge Brownie en Chunky Monkey. Oh, en mocht je nou om wat voor reden dan ook níét in een keer een halve liter ijs op kunnen, is de gehele non-dairy lijn vanaf volgend jaar ook te verkrijgen in mini-verpakkingen.

De nieuwe smaak Coconutterly Caramel’d én de miniverpakkingen liggen vanaf maart 2019 in de winkels. Het is dus nog heel even wachten, maar ondertussen zijn er gelukkig genoeg andere vegan smaken waar we ons buikje mee kunnen vullen.

De calorie-arme Ben & Jerry’s bevat bijna de helft aan calorieën van hun normale ijs

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Reageer op artikel:
Yummm – Deze heerlijke Ben & Jerry’s smaak is binnenkort óók vegan te koop
Sluiten