Josca
Josca Love & Life 7 apr 2016

Ben jij echt extreem lui? Dan herken je deze situaties zeker

Is bovenstaande omschrijving jouw richtlijn in het leven? Dan komen onderstaande situaties je vast en zeker bekend voor.

1. Als iets meer dan een armlengte ver van je af ligt, kom je meestal tot de conclusie dat je het niet écht nodig hebt.

2. Het gevoel dat je hebt als je je beha uitdoet na een lange dag, is nog altijd niet fijner dan de hele dag geen beha dragen op een luie dag.

3. Je spijbelde wel eens van school of ging niet naar je werk omdat je het een mooie dag vond om in bed te liggen met niets anders dan je laptop of een boek.

4. Een kwartier uittrekken voor het wassen van je haar? Nah, droogshampoo boven alles.

5. Bezorgen of afhalen? Wat denk je zelf? Het is echt geen €2 waard om je jas aan te doen en naar het einde van de straat te lopen.

6. Je kan maar liefst 10 minuten voordat je les begint of op werk moet zijn wakker worden, omdat je inmiddels wel geleerd hebt hoe je jezelf klaar kunt maken binnen 5 minuten.

7. Luiaards zijn je favoriete dieren, hands down. Een perfecte weerspiegeling van jouw energieniveau.

8. Je loog wel eens tegen je moeder dat je ziek was, zodat je thuis kon blijven om de hele dag in bed te liggen en eten op bed te krijgen. Vooral omdat je geen zin had om naar school te fietsen omdat je wist dat je al te laat zou komen. Of letterlijk niks geleerd had voor dat ene proefwerk.

9. Je draagt bijna nooit make-up, omdat je er niet aan moet denken om zo lang voor de spiegel te staan. Die tijd besteed je liever aan wat extra minuutjes slapen.

10. Je hebt de meest simpele boodschappen wel eens aan huis laten bezorgen, omdat je te lui was om naar de supermarkt te gaan. Die verzendkosten waren het echt wel waard.

11. Er liggen zo’n 20 lege plastic flesjes in je kamer, omdat ze te vies zijn om nog te gebruiken, maar je geen zin hebt om ze weg te gooien. Want eigenlijk moeten ze naar de emballage machine voor statiegeld. Maar dat doe je ook niet. Of toch volgende week een keer? (Hint: nope.)

12. Shoppen is voor jou een work-out. En dat maak je jezelf letterlijk wijs. Een donderdagavondje shoppen maakt het helemaal goed dat je de rest van de week nog nul beweging hebt gehad.

13. Je blijft zo’n twintig minuten langer op de wc zitten dan nodig is, omdat je nog niet klaar bent om op te staan en je telefoon je prima vermaakt.

14. Je slaapt liever wat langer, dan dat je ochtendseks hebt. Sorry, schat.

15. Je zegt vrijwel wekelijks plannen af omdat je liever in bed blijft om series te kijken.

16. Je zegt altijd tegen jezelf: “Ik doe het morgen wel”, maar je weet al meteen dat ‘morgen’ eigenlijk op het aller, állerlaatste moment betekent.

17. Je hoopt dat je binnenkort ook geld hebt voor een klapsysteem voor je lampen. Niemand heeft toch zin om steeds op te staan om het licht uit te doen?

18. Power-naps? Wat zijn dat? No worries, we maken je wel even wakker over een uur of drie.

Ben je een lui type? Dit zijn de makkelijkst te stylen kapsels:

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ben jij echt extreem lui? Dan herken je deze situaties zeker
Sluiten