Redactie
Redactie Entertainment 23 feb 2019

Benieuwd hoeveel kamelen jij waard bent? Deze site rekent het voor je uit

Als je ooit in een Arabisch land bent geweest dan heb je wellicht wel eens meegemaakt dat iemand je wilde kopen in ruil voor kamelen. Niet een erg aantrekkelijk aanbod. Maar als je nagaat dat een kameel tussen de 10.000 euro en 15.000 euro waard is, is het toch een ander verhaal.

Stiekem zijn we toch altijd wel benieuwd hoe we in de markt liggen, en hoeveel kamelen en voor ons betaald zouden worden. Je kunt natuurlijk ook – heel geëmancipeerd – je lover in de uitverkoop doen voor kamelen. En als je tóch al van je lover af wilde, kun je nu berekenen wat je aan hem kunt verdienen. Bij ons zusje Beautify spotten we deze kamelencalculator.

Hoeveel kamelen is hij waard?

Is hij lang of klein, gespierd of tenger, blond of bruin haar? Al zijn uiterlijke kenmerken kun je invoeren in de kamelencalculator, waarna je zult zien hoeveel kamelen je voor hem kunt krijgen. Best leuk om te weten, mocht je van hem af willen. Hier reken je uit wat je voor een man zou kunnen krijgen.

Maar pas op, ook hij kan jou inruilen voor wat kamelen. En houd wel in je achterhoofd dat de Arabieren toch veel sneller een mooie vrouw willen kopen. Je hebt dan ook een streepje voor als je blond, jong en lang bent. Hoeveel jij waard bent test je hier.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Benieuwd hoeveel kamelen jij waard bent? Deze site rekent het voor je uit
Sluiten