Trix Jacobs
Trix Jacobs Love & Life 19 jan 2019

Dit moet je dus vooral niet sturen als je ruzie hebt met je lover

Ruzie met je partner is nooit leuk, zeker niet als dit via de telefoon moet. Door alle opgekropte woede kan het namelijk cruciaal fout gaan door een simpel berichtje. No worries, wij helpen je om deze grote fout te voorkomen.

Als je ruzie hebt met je partner is er niks fijner dan al je emoties te uiten in een berichtje. Lekker veilig vanaf je kleine schermpje helemaal losgaan en boze emoji’s sturen voelt top in die situatie. Denk alleen wel na voordat je een boos appje naar je lover stuurt, want voordat je het weet heb je spijt.

Stuur dit vooral niet

Volgens de Amerikaanse therapeut Nicole Richardson is het verstandig om vooral niet impulsief berichten te sturen. Het ergste wat je kan doen is ‘het is klaar’ sturen of iemand negeren. Grote kans dat je dat wellicht ooit hebt gedaan en het niet goed voor je heeft uitgepakt. Stiekem wil je dat natuurlijk helemaal niet, maar op dat moment ben je radeloos. Je stuurt het waarschijnlijk uit frustratie omdat je je niet gehoord voelt, maar dan kan je het beter anders aanpakken.

Dit is wat je wél moet doen

Laten we vooropstellen dat zo nu en dan een ruzie heel normaal is in een relatie. Het betekent nog niet het einde van de wereld, maar zo voelt het natuurlijk wel. Leg je telefoon weg, tel even tot tien en bedenk wat je nou precies dwarszit. Zodra je dit op een rijtje hebt, kan je FaceTimen of je partner in het echt spreken. Zo zie je ook de non-verbale communicatie en is de kans kleiner dat je het verkeerd interpreteert.

Een klein simpel berichtje kan dus al veel schade aanrichten. Pak het dus wat verstandiger aan voordat je op verzenden klikt.

17 tekenen dat jouw partner niet zo serieus over jullie relatie is als jij

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Elite Daily

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Dit moet je dus vooral niet sturen als je ruzie hebt met je lover
Sluiten