Deze beroemde honden van celebrities zijn net zo geliefd als hun baasje

Als er één goed ding is voortgekomen uit social media, zijn het alle schattige foto’s en video’s van beroemde huisdieren die we niet zouden zien zonder Instagram of Twitter. En daar zijn we heel blij mee. Déze beroemde honden van celebrities zijn net zo geliefd als hun baasje.

Cuteness overload.

Beroemde honden van celebrities

Als je op zoek bent naar een harige vriend om op Instagram te volgen, zullen deze beroemde honden die net zo geliefd zijn als hun celebrities een onmiddellijke glimlach op je gezicht toveren.

1. Shawn Mendes en Camila Cabello’s hond Tarzan

Het koppel voegde drie weken geleden een kleine Golden Retriever-pup toe aan hun gezin en fans werden meteen verliefd. “During uncertain times like this we need a reminder that sweet miracle things like puppies exist in the world too, meet the new member of the pack: Tarzan!” schreef Camila Cabello op Instagram.

2. Nick Jonas & Priyanka Chopra’s honden Diana & Gino

Lang voordat de twee een stel waren, was Priyanka Chopra’s belangrijkste bron van gezelschap haar kleine hondje, Diana. Niet lang nadat het stel was getrouwd, besloten de twee hun gezin te laten uitbreiden met de komst van nog een hond. Chopra en Jonas verwelkomden hun Duitse herder Gino in november 2019 in hun leven. De foto’s die ze van dit beroemde honden-koppel posten, zijn té schattig.

3. Vanessa Hudgens hond Darla

Darla is al heel lang de sidekick van High School Musical– ster Vanessa Hudgens. We zien haar hond daarom ook bijna dagelijks op haar Instagram verschijnen. Tijdens een interview met Collider vertelde ze hoe het hebben van de hond een positieve invloed heeft gehad op haar leven. “I feel like she sees the best in me, which helps me see the best in myself, as well,” vertelt de actrice.

4. Ariana Grande’s honden Myron & Toulouse

Ariana Grande adopteerde Myron, die oorspronkelijk werd geadopteerd door Mac Miller. Nadat de rapper stierf besloot de zangeres de zorg op zich te nemen. Sindsdien is haar leven gevuld met puppy’s én laat ze haar beroemde honden graag op Instagram zien.

5. Kim Kardashian’s honden Sake, Sushi en Soy

De kleine pups van Kim Kardashian zijn zo schattig als het maar kan. Hondje Sushi is al een tijdje lid van de beroemde familie, maar Sake en Soy zijn sinds september 2019 lid geworden van de Kardashian-West familie. Té schattig.

Lees ook: Dit is de hond die het beste bij jou past volgens je sterrenbeeld

Reageer op artikel:
Deze beroemde honden van celebrities zijn net zo geliefd als hun baasje
Sluiten