Myrthe Hoekstra
Myrthe Hoekstra Entertainment 9 jun 2018

6 BGF’s (Best Gay Friends) op Netflix die ons leven een stukje beter maken

Van series kunnen we nooit genoeg krijgen, vooral als ze op Netflix te vinden zijn. Al ligt de keuze van een serie wel aan onze stemming. Zo houden we soms van een documentaire, maar een andere keer juist van iets luchtigs.

Best Gay Friends op Netflix

Het is juni en daarmee ook Pride-maand, waarin wereldwijd de acceptatie van homoseksualiteit centraal staat. Om die reden én omdat het gewoon altijd leuk is om te bingewatchen, delen we zes best gay friends die op Netflix te bewonderen zijn. Deze series zijn sowieso het kijken waard.

1. Titus uit Unbreakable Kimmy Schmidt

Titus (Tituss Burgess) is de theatrale huisgenoot van Kimmy (Ellie Kemper) in de comedyserie Unbreakable Kimmy Schmidt. In iedere aflevering schittert deze over the top dramaqueen musicalster. Hij weet je telkens weer te verrassen, zoals met zijn ode aan the black penis.

Seizoen 1 tot en met 4 staan op Netflix.

2. Cameron uit Modern Family

Cameron (Eric Stonestreet) is de partner van Mitchell en de schoonzoon van pater familias Jay Pritchett (Ed O’Neill) van deze moderne familie. Cameron is een heerlijk extraverte en flamboyante persoonlijkheid met een tikkeltje drama. Vooral zijn ‘presentatie‘ van hun geadopteerde dochter is hilarisch. Fun fact: Eric Stonestreet is in het echte leven hartstikke hetero!

Seizoen 1 tot en met 8 staan op Netflix.

3. RuPaul uit RuPaul’s Drag Race

RuPaul Andre Charles is de bedenker, presentator en jurylid van de reality travestie-talentenjacht RuPaul’s Drag Race. RuPaul is al jaren een internationaal bekende drag queen en sinds de jaren ‘90 het gezicht van M.A.C Viva Glam, dat geld inzamelt voor het M.A.C Aids fonds. Naast een hilarische entertainer is hij dus ook nog maatschappelijk betrokken.

Seizoen 8 en 9 staan op Netflix.

4. Stella uit Orange is the New Black

De love interest van Piper in seizoen 3 van Orange is the New Black is Stella (Ruby Rose). Met haar Australische accent, androgyne look en tatoeages is ze de ultieme girl crush. Net als haar personage Stella, is Ruby Rose in het echt ook sarcastisch en superstoer. Naast actrice, werkt ze ook als model, presentatrice en vj.

Seizoen 6 staat vanaf 27 juli (!) op Netflix.

5. Josh uit Please Like Me

Josh Thomas is een Australische comedian, bedenker en schrijver van de serie Please Like Me. De hartverwarmende serie is gebaseerd op zijn eigen leven en hij speelt ook het hoofdpersonage Josh. Josh is lief, maar soms awkward en lastig te doorgronden.

Seizoen 1 tot en met 4 staan op Netflix.

6. Jonathan uit Queer Eye

Jonathan van Ness is de grooming expert en meest aanwezige persoonlijkheid van de hysterische makeover serie Queer Eye. Met zijn wapperende Beyoncé lokken, geeft hij samen met de Fab Five, heteromannen advies over hygiëne en haarverzorging.

Seizoen 2 staat vanaf 15 juni op Netflix.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
6 BGF’s (Best Gay Friends) op Netflix die ons leven een stukje beter maken
Sluiten