Dit waren de best geklede celebrities tijdens de Grammy Awards 2020

De Grammy Awards is een avond vol pracht en praal, maar ook een avond vol variatie op modegebied. Tijdens dit evenement laat iedere celebrity zien wat hij in huis heeft en wordt er flink uitgepakt. Ook deze editie waren de outfits om te smullen en wij keken onze ogen uit.

Van een simpel pak tot uitbundige jurken, het zal er allemaal tussen. Wij laten je de best geklede celebrities tijdens de Grammy Awards zien.

De Grammy Awards van 2020

Het ontvangen van een Grammy Award is voor iedere artiest een droom. Het wordt namelijk beschouwd als één van de belangrijkste muziekprijzen van de hele wereld. Omdat iedereen wil opvallen tijdens het enorme evenement doen artiesten hun uiterste best op de outfits. De muzieksterren die we voorbij zien komen dragen ofwel hun chiqueste, ofwel hun meest badass outfit. Wij hebben de best geklede celebrities voor je verzameld.

1. Lizzo in Versace

Wauw, in één woord, wauw. Deze betoverende look van Lizzo laat onze mond open vallen, want in dit soort outfits zien we haar niet vaak. De combinatie van wit en zilver ziet er super chic en shiny uit. We willen haar nog veel vaker in dit soort looks zien. Deze outfit voelt als een volgende stap in haar carrière, you go Lizzo. 

2. Billie Eilish in Gucci

We hadden niet verwacht dat het Billie zou lukken een outfit in haar stylo te vinden die ook nog op de rode loper past. Toch heeft Gucci haar een handje geholpen, ze draagt een outfit die compleet in haar stijl is, met de nodige glam voor de rode loper. Haar groene matje past perfect bij de rest van de outfit. Met de handschoenen, het mondkapje en de zonnebril neemt ze dan ook vijf prijzen mee naar huis en is ze de ster van de avond, wauw.

billie eilish grammy awards

3. Ariana Grande in Giambattista Valli en Schiaparelli

Ariana arriveert bij de Grammy Awards in een jurk waar we U tegen zeggen. De jurk van Giambattista Valli is zo groot dat hij niet eens in onze kledingkast past. Ze doet ons denken aan een princes uit een fantasiewereld, maar hier hield ze het niet bij.

Na een korte pauze arriveerde ze terug op de rode loper in een outfit van Schiaparelli. De bovenkant van de jurk had ze vervangen door een mouwloze top met glimmende kraag en de onderkant van de jurk wat iets meer bescheiden. Want waarom zou je het maar bij één outfit houden?

ariana grande celebrities grammy awards

4. Jameela Jamil in Georges Chakra

Met de briljante outfits van Jameela Jamil waren alle ogen op haar gericht tijdens de Grammy’s. De jurk heeft een futuristische vibe en nog opvallender: de jurk stopt halverwege en gaat daarna weer verder. We wisten niet eens dat dit kon, maar Jameela bewijst het tegendeel. De jurk ziet er prachtig, maar tegelijkertijd ook een beetje vreemd uit, wat natuurlijk perfect is voor een avond als deze.

jameela jamil grammy's celebrities

4. Bebe Rexha in Christian Cowan

Dat een mooi pak ook door een vrouw gedragen kan worden wisten we al. Maar Bebe Rexha bewijst het nog een keer, want dit pak is ook nog sexy, glinsterend en super elegant. Dat allemaal terwijl de outfit waarschijnlijk heel comfy zit, een echte win-win situatie dus. Wij weten wel wat we op ons volgende feestje aantrekken.

bebe rexha grammy awards

5. FKA Twigs in Ed Marler

Het is sexy, het is donker en het is een sprookjesachtige outfit met een lingerie-vibe. We zien FKA Twigs zo voor ons in een fantasiewereld en het staat haar meer dan geweldig. Fashion inspiration all over.

FKA Twigs grammy's celebrities

6. Lana del Ray in iets uit het winkelcentrum

Je gelooft het bijna niet, maar toch is het echt zo. Deze prachtige, glimmende jurk van Lana del Ray die ze droeg op de rode loper komt gewoon uit een winkelcentrum. En hoewel we haar low-key outfit heel erg waarderen, geloven wij ook dat ze er met de hulp van een stylist nóg mooier uit zou zien.

7. Dua Lipa in Vivienne Westwood

Tot slot de outfit van Dua Lipa bij de Grammy Awards. Dua had geen zin om over de top te gaan en besloot voor een gladde, zijde-achtige look te gaan in één kleur. Ondanks dat ze niet heel erg heeft uitgepakt, staat deze 90’s look haar wel prachtig (net zoals al haar andere outfits). Jaloers? Yup.

celebrities Dua lipa Grammy Awards

De ene artiest pakte dit jaar meer uit dan de andere, maar één ding weten we zeker: deze celebrities hebben stuk voor stuk een goede smaak.

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Dit waren de best geklede celebrities tijdens de Grammy Awards 2020
Sluiten