Anne Smits
Anne Smits Fashion 31 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Djerf Avenue te duur? Dit zijn de beste en mooiste dupes

Matilda Djerf is misschien wel het grootste fashion icon van dit moment. Op Instagram inspireert ze ons dagelijks met haar scandinavische en minimalistische kledingstijl en volumnieuze lokken. Het liefst zouden we allemaal een beetje op queen Djerf willen lijken en onze garderobe vullen met de mooiste items van haar kledingmerk Djerf Avenue. Ondanks de simpele stijl van Djerf Avenue zijn de prijzen alles behalve minimalistisch. Maar daar heeft de redactie van NSMBL een oplossing voor gevonden. Je vindt de beste dupes van Djerf Avenue namelijk gewoon bij… H&M.

Run to H&M!

Dit zijn de beste dupes van Djerf Avenue bij H&M

De oversized blazer

Als er een how-to-be-Matilda-Djerf-handboek zou zijn, dan stond de oversized blazer bovenaan het lijstje als iconisch voor de stijl van Matilda. De Forever Blazer in de kleur Oat t.w.v. €189.00 is onze favoriet. Maar… je vindt een look-a-like van dit pareltje bij H&M voor minder dan de helft, namelijk voor €79,99. En wil je ‘m rocken als pak? De blazer van H&M heeft ook nog een bijpassende pantalon.

Satijnen rok

Als je de Djerf-look compleet wilt maken, voeg dan een satijnen rok toe aan je fit. De Dream Skirt in de kleur Rain van Djerf Avenue kost €99,99 en de net zo mooie variant van H&m is €39,99. De satijnen rok van H&M is ook verkrijgbaar in het donkerbruin.

Satijnen top

Niet alleen de satijnen rok, maar ook een satijnen top is helemaal Djerf-proof. De Djerf-variant kost €99,99 en de goedkopere, maar minstens net zo mooie versie van H&M kost maar €25,00. Ben je net zo obsessed met de satijn-look als Matilda Djerf? Koop dan een satijnen rok en top in dezelfde kleur. Zo kan je de items ook gezamenlijk dragen als jurk.

Vest

Ook de vestjes zijn helemaal terug van weggeweest en dan vooral de kortere variant met knoopjes of die met een brede kraag. De Getaway top van Djerf Avenue kost €99,99 en de variant van H&M maar €29,99. Draag de top op een straight (en als je het aandurft, low waist) jeans, trek zwarte loafers of ballerina’s aan en je bent ready to go.

Tennisrokjes zijn on trend en hier shop je de leukste varianten

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.