admin
admin Entertainment 21 dec 2018

Dit gaan volgens IMDb de 10 grootste en beste films van 2019 worden

December loopt op zijn einde. Dat betekent niet alleen dat we gaan terugkijken op vorig jaar, maar ook een blik op de toekomst gaan werpen. Zo kunnen we in 2019 weer een hele berg toffe films gaan verwachten, maar wat zijn de echte toppers?

Films die een bezoek aan de bioscoop echt waard zijn. IMDb heeft het uitgezocht en de heren van Manners zetten ze op een rijtje: de 10 films die je niet mag missen in 2019.

De beste films van 2019 volgens IMDb

Dit is niet de mening van IMDb zelf, maar die van de bezoekers. De filmwebsite heeft namelijk bijgehouden naar welke films het vaakst gezocht werd. Dit is een prima graadmeter aangezien er maandelijks zo’n 250 miljoen unieke bezoekers van over de hele wereld naar IMDb komen. Op basis van de best bezochte pagina’s heeft de website bepaald naar welke films we in 2019 het meest uitkijken.

10. Hellboy (12 april)

De eerste trailer staat pas net online, maar blijkbaar is dat genoeg om deze lijst net te halen. De rode half-demon gaat in 2019 na elf jaar zijn comeback maken en dat is een reden om blij te worden. Deze film zit namelijk niet alleen vol met keiharde actie, maar ook met de nodige humor. Een soort Deadpool, maar dan net even anders. Wil je meer weten over de nieuwe Hellboy film? Klik dan hier voor een uitgebreid artikel en de trailer.

Hellboy (2019 Movie) Official Trailer “Smash Things” – David Harbour, Milla Jovovich, Ian McShane

Hellboy – In theaters April 12, 2019. Starring David Harbour, Milla Jovovich, Ian McShane, Daniel Dae Kim, and Sasha Lane. Subscribe to the LIONSGATE YouTube Channel for the latest movie trailers, clips, and more: http://lions.gt/youtubesubscribe #Hellboy http://www.Hellboy.movie https://www.facebook.com/hellboymovie https://twitter.com/HellboyMovie https://www.instagram.com/hellboymovie/ Based on the graphic novels by Mike Mignola, Hellboy, caught between the worlds of the supernatural and human, battles an ancient sorceress bent on revenge.

9. Aladdin (24 mei)

Ook in 2019 gaan we weer een live-action remake van een tekenfilm krijgen. Ditmaal is het Aladdin die zijn terugkeer maakt in een realistisch jasje. Dan kan net als Mowgli heel tof gaan uitpakken, zeker gezien de prachtige Nederlandse acteur Marwan Kenzari er behoorlijk goed uitziet als slechterik Jafar.

Aladdin Teaser Trailer #1 (2019) | Movieclips Trailers

Check out the official Aladdin Teaser starring Will Smith! Let us know what you think in the comments below. ► Buy Tickets to Aladdin: https://www.fandango.com/aladdin-2019-214978/movie-overview?cmp=MCYT_YouTube_Desc US Release Date: May 24, 2019 Starring: Billy Magnussen, Will Smith, Naomi Scott Directed By: Guy Ritchie Synopsis: A live-action retelling of the 1992 Disney film of the same name.

8. Joker (4 oktober)

Eindelijk krijgt één van de beste comic book bad guys zijn eigen film. Even geen Batman, maar alle focus op The Joker. Het is aan Joaquin Phoenix om te laten zien hoe de clowneske aartsvijand van Batman zo gestoord is geworden. Zonder twijfel de meest interessante en unieke superheldenfilm van 2019.

7. Glass (18 januari)

Als Joker de meest interessante superheldenfilm van het jaar is, dan wordt Glass in dat lijstje zeker tweede. Deze film is namelijk onderdeel van de Unbreakable trilogie die bestaat uit Unbreakable, Split en Glass. Het verhaal achter deze film serie van M. Night Shyamalan is nogal complex. Unbreakable en Split al gezien? Check dan snel hieronder de trailer van Glass met Bruce Willis, Samuel L. Jackson en James McAvoy.

GLASS Final Trailer (2019)

Final Trailer for GLASS

6. It: Chapter Two (16 september)

In 2017 werden horrorliefhebbers getrakteerd op een geslaagde remake van de klassieke It-film uit 1990. Het duistere clowns verhaal van Stephen King is tijdloos en zal ook in 2019 weer terugkeren naar het witte doek. Ditmaal als vervolg op de It film die vorig jaar verscheen. Verplichte kost voor fans van horrorfilms.

IT CHAPTER 2 OFFICIAL TRAILER

NOT FANMADE

5. The Irishman (nog niet bekend)

Netflix heeft een fantastisch jaar achter de rug en 2019 gaat alleen nog maar beter worden. Volgend jaar verschijnt namelijk hun meest ambitieuze film tot zover. The Irishman is een onvervalste maffia film geregisseerd door Martin Scorsese, met Robert De Niro en Al Pacino in de hoofdrol. Dit kan gewoon niet mislukken.

4. Once Upon A Time In Hollywood (9 augustus)

Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Margot Robbie, Kurt Russel, Dakota Fanning, Al Pacino en Scoot McNairy (Narcos: Mexico) samen in een door Quentin Tarantino geschreven en geregisseerd film over één van de bekendste sekteleiders ooit. Wat kan een mens nog meer wensen? Once Upon A Time in Hollywood is nu al onze film van het jaar. Waarom? Dat lees je hier.

3. Dark Phoenix (7 juni)

2018 werd gedomineerd door superheldenfilms en dat gaat in 2019 niet veranderen. De 2019 top 3 van IMDb wordt namelijk bezet door alleen maar superhelden. Op de derde plek vinden we de X-Men film Dark Phoenix. Een interessante film, want ditmaal komt het gevaar van binnenuit hun eigen superheldenteam. De door Sophie Turner gespeeld Jean Grey heeft haar krachten niet meer onder controle en dwingt zo haar vrienden om een moeilijke keuze te maken.

Dark Phoenix | Official Trailer [HD] | 20th Century FOX

In DARK PHOENIX, the X-MEN face their most formidable and powerful foe: one of their own, Jean Grey. During a rescue mission in space, Jean is nearly killed when she is hit by a mysterious cosmic force. Once she returns home, this force not only makes her infinitely more powerful, but far more unstable.

2. Avengers: Endgame (26 april)

Eén van de grootste films die in 2018 verscheen is zonder twijfel Avengers: Infinity War. Dit was de meest epische Marvel film tot nu toe, maar daar gaat snel verandering in komen. Minder dan een jaar later verschijnt namelijk al het vervolg op dit superhelden spektakel. De eerste trailer verscheen onlangs en wij kunnen nu al niet meer wachten.

Avengers: Endgame Trailer #1 (2019) | Movieclips Trailers

Check out the official Avengers: Endgame Trailer starring Chris Evans! Let us know what you think in the comments below. ► Buy Tickets to Avengers: Endgame: http://www.fandango.com/avengers4_215871/movieoverview?cmp=MCYT_YouTube_Desc Want to be notified of all the latest movie trailers? Subscribe to the channel and click the bell icon to stay up to date.

1. Captain Marvel (8 maart)

Het belooft een mooi jaar te gaan worden voor Marvel, want ze hebben niet alleen brons en zilver te pakken. Ook de gouden plak is voor de stripboekmakers. Op het hoogste trapje van het erepodium vinden we namelijk Captain America. De superheldin die het Marvel Universum even op de kop komt zetten.

Marvel Studios’ Captain Marvel – Official Trailer

Higher. Further. Faster. Watch the trailer for Marvel Studios’ Captain Marvel, in theaters March 8, 2019.

Manners

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Dit gaan volgens IMDb de 10 grootste en beste films van 2019 worden
Sluiten