admin
admin Entertainment 12 jan 2018

‘The End of the F**king World’ is volgens kenners misschien wel de beste serie op Netflix

Op 2 januari wisten we al dat deze serie je nieuwe binge project ging worden, en inmiddels is het nieuwe jaar nog geen twee weken oud en volgens critici hebben we de beste serie van 2018 nu al te pakken. The End of the F**king World kwam behoorlijk uit het niets, maar is inmiddels al één van de meest succesvolle Netflix-series. Blijkbaar zijn er veel liefhebbers van donkere humor, want met een Rotten Tomatoes score van honderd procent is dit de hoogste scorende serie van dit moment.

Dit artikel verscheen al eerder op Manners.nl

Briljant, hilarisch en een tikkeltje verontrustend. Dat is volgens de recensenten de beste manier om The End of the F**king World samen te vatten. Nog geen enkele criticaster heeft de show als rotten beoordeeld en ook het publiek is lyrisch. Met een gemiddelde score van 4,7 uit 5 en een 95 procent rating is dit één van de best scorende Netflix-content ooit.

Ook bij de streaming gigant zelf raken ze niet uitgepraat over hun nieuwste succesnummer. Reed Hastings is de CEO van Netflix en een groot liefhebber van The End of the F**king World. Zo noemde hij de serie: “De meest boeiende, verslavende en originele serie sinds lange tijd. Dit is natuurlijk een beetje voor eigen parochie preken, maar zijn enthousiasme is zeker te begrijpen.

Snelle Netflix binge

Mocht je de serie nog niet gezien hebben, dan moet je dat zeker nog gaan doen. Veel van je tijd kost het niet, want de The End of the F**king World bestaat uit maar acht afleveringen van rond de twintig minuten. Om dit in perspectief te plaatsen: Star Wars: The Last Jedi duurt langer dan deze hele serie. Met één avondje bingen ben je er al doorheen. Er is dus eigenlijk geen excuus om deze donkere komedie niet te gaan kijken.

Reageer op artikel:
‘The End of the F**king World’ is volgens kenners misschien wel de beste serie op Netflix
Sluiten