Renée
Renée | LinkedIn Love & Life 2 feb 2019

De beste dag om je vliegtickets te scoren voor een prikkie

Regel nummer één bij het kopen van een vliegticket is natuurlijk je tickets kopen op de goede dag. Je hebt waarschijnlijk geleerd dat je op dinsdag je vakantie moet boeken, maar drie keer raden… Dat is inmiddels niet meer zo. NSMBL vertelt je wat wél de beste tijd is.

Niets zo lekker om in het najaar nog even met je vrienden naar de zon te gaan. Stiekem ben je na de zomer helemaal skeer en heb je absoluut niet de behoefte om kapitalen uit te geven aan je vliegticket. Maar maak je geen zorgen, als je de beste tijd weet betaal je nooit meer te veel.

Dit vind je vast ook leuk om te lezen: Take note: alle tips voor een zo goedkoop mogelijk vliegticket op een rijtje

Beste tijd om dat vliegticket te scoren

Zorg dat je in het weekend klaar zit, hoor. Als we het onderzoek van Expedia in samenwerking met Airlines Reporting Corporation mogen geloven is zondag de beste tijd om je vliegticket te kopen.

Omdat zakenmensen tegenwoordig doordeweeks tickets kopen, is de prijs in het weekend gezakt. In het onderzoek komt naar voren dat zondag dus de beste tijd is en da’s helemaal prima. Want dan heb je natuurlijk genoeg tijd om het goedkoopste ticket out there te vinden.

Oh, en zorg ervoor dat je minstens 21 dagen van tevoren je ticket op zak hebt. Dan zit je helemaal goed. Toch maar even Bali gaan boeken dan?

Gevonden – de perfecte vakantiebestemming voor als je nog even weg wilt

Readers Digest

Reageer op artikel:
De beste dag om je vliegtickets te scoren voor een prikkie
Sluiten