Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Beauty 30 apr 2019
Leestijd: 2 minuten

Visagisten zweren bij tinted moisturizer en dit zijn de allerbeste

Zeker nu de warme dagen voor de deur staan is het tijd om afscheid te nemen van die verstikkende laag foundation. Natuurlijk is dekking af en toe wel lekker, maar veel vaker craven we naar die ‘no-make-up-feeling‘. Visagisten maakten de stap naar tinted moisturizer al en wij zetten de allerbeste op een rijtje.

Heb jij het gevoel dat tinted moisturizer en BB cream allang geweest zijn? Dan zit je ernaast. Deze zomer zijn de twee hotter dan ooit tevoren. Daar zijn wij blij om, want een dikke plamuurlaag is wel het laatste wat wel willen op de hetere dagen.

Tinted moisturizer: de musthave van elke make-up artist

Een snelle blik achter de schermen van de afgelopen Fahion Weeks bevestigt dat we de dekkende make-up komend seizoen inruilen voor een natuurlijke look. Een tinted moisturizer helpt je daar een handje bij, zonder het cakey te maken. Een goede tinted moisturizer doet meer dan je denkt, zo camoufleert het de poriën, corrigeert het het kleurverschil en verdwijnen donkere kringen als sneeuw voor de zon.

? ?

351.8k Likes, 2,523 Comments – Romee Strijd (@romeestrijd) on Instagram: “? ?”

Visagist Joyce Bonelli was jarenlang de go to MUA van Khloé Kardashian en Ariana Grande en zij zweert bij dit product. In z’n eentje is de tinted moisturizer al top, maar volgens Joyce is ‘ie ook erg mooi als primer onder een dekkende foundation.

Benieuwd welke moisturizers zeker het proberen waard zijn? Wij zetten de allerbeste voor je op een rijtje.

Nars Pure Radiant Tinted Moisturizer – €40,00

tinted moisturize

Bali Body BB Cream SPF15 – €28,95

tinted moisturizer

Bobbi Brown BB Cream SPF35 – €41,82

tinted moisturizer

Rimmel London BB Cream 9-in-1 – €12,95

tinted moisturizer

The Body Shop Fresh Nude BB cream – €16,00

tinted moisturizer

Bespaar jezelf dus die verstikkende foundation en ga voor een natuurlijke look. Dit blijft uiteindelijk beter zitten dan een plamuurlaag en staat een stuk frisser. Dit festivalseizoen staat in het teken van natuurlijke schoonheid en daarom laten wij de foundation vanaf nu lekker in de kast.

Glamour UK

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Visagisten zweren bij tinted moisturizer en dit zijn de allerbeste
Sluiten