10 dingen waarvoor je je beste vriendin toch echt eens moet bedanken

Een beste vriendin: iemand die altijd eerlijk is, je steunt no matter what en waar je de grootste lol mee kan hebben. Waar zou je zijn zonder haar? Precies, helemaal nergens. Je beste vriendin is goud waard en dat mag je haar best eens vertellen, met onderstaande punten bijvoorbeeld.

1. Ze is altijd eerlijk, zelfs wanneer je dat eigenlijk niet wil horen

Het is niet altijd makkelijk de waarheid te horen. Maar op de een of andere manier is deze minder hard als het van je beste vriendin komt.

2. Ze weet je op te vrolijken

Huilend bij haar op de bank en toch weet ze je enkele minuten later weer aan het lachen te krijgen. Hoe? Geen idee. Maar ze doet het.

3. Ze is net zo vreemd als jij

Jullie twee zouden een reality show moeten hebben. Maar echt.

4. Ze staat altijd voor je klaar

Ze maakt zich (soms) meer zorgen om jou dan om zichzelf.

5. Ze weet wanneer het niet goed met je gaat

Heel soms kom je in zo’n situatie terecht dat je het zelf even niet meer weet. Wat je wil, wat je moet doen. En dan weet zij precíes wat op dat moment helpt.

6. Ze denkt aan je

Na een belangrijke dag wil ze gelijk van je weten hoe deze is verlopen. En als ze zelf iets geweldigs meemaakt, ben jij de eerste die het weet.

7. Ze veroordeelt je niet

Een van de belangrijkste dingen in een echte vriendschap. Je kunt eerlijk zijn en echt zeggen wat je denkt of voelt. Ze zal nooit oordelen, maar wel eerlijk zijn.

8. Ze deelt alle leuke herinneringen met je

Er is bijna niets leukers dan napraten over de leuke dingen die jullie samen allemaal hebben gedaan. Geplande tripjes naar het buitenland of juist die onverwachte momenten waarover jullie nu nog steeds praten. Met haar haal je telkens deze leuke herinneringen weer naar boven.

9. Je beste vriendin houdt van je en vraagt hier niets voor terug

Een beste vriendin houdt van jou om jou. Ze roept je tot de orde als je even helemaal de weg kwijt bent en deelt de leukste momenten met jou. Bij haar thuis voel je je ultiem op je gemak.

10. Je bestie praat je alle moed van de wereld in als je onzeker bent over jezelf

Soms heb je iemand nodig die tegen je zegt dat je iets wél kan. Een extra duwtje in de rug: dat zal ze je altijd geven.

Reageer op artikel:
10 dingen waarvoor je je beste vriendin toch echt eens moet bedanken
Sluiten