Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Life 24 jun 2018

4 redenen waarom reizen met je beste vriendin goed voor jullie is

Je kent je beste vriendin al jaren en samen op vakantie gaan is wat jullie het allerleukst vinden. Gelukkig maar, want dat is om de volgende redenen goed voor jullie vriendschap:

24/7 samen zijn

Jullie zijn een paar dagen – of met een dikke portemonnee twee weken – 24/7 samen en dat maakt jullie band alleen maar sterker. Natuurlijk heeft iedereen zo haar trekjes en zijn er af en toe wat irritaties heen en weer. Maar dat kunnen jullie wel aan.

Juist als je dat van elkaar kunt hebben weet je dat jullie echt best friends forever zijn.

Nieuwe herinneringen

Op vakantie gaan betekent héél veel nieuwe herinneringen maken. Herinneringen uit het buitenland zijn altijd de beste want: what happens in Vegas, stays in Vegas.

Hier gaan jullie natuurlijk nog jaren om lachen. Zeker als één van jullie die veel te bruine, maar oh zo knappe barman scoort.

Wingmannen

Als jij voor je bestie of zij voor jou de wingman uithangt, weet je zeker dat jullie vriendschap voor altijd is. Al helemaal als ze het voor je over heeft om met de minder knappe vriend van hem te gaan kletsen.

Na deze vakantie (en een kus van een knappe Spanjaard) weten jullie zeker dat jullie er altijd voor elkaar zijn.

Lekker jezelf zijn

Jouw BFF is de enige bij wie jij echt jezelf kunt zijn. En hoe heerlijk is het dat je nu een paar dagen continu jezelf bent? Ze oordeelt nooit over iets wat jij doet en dat doe jij ook niet bij haar.

Nu kun je eindelijk een paar dagen ongegeneerd scheten laten, neuspeuteren en benen scheren waar zij bij staat.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
4 redenen waarom reizen met je beste vriendin goed voor jullie is
Sluiten