Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Beauty 17 aug 2019
Leestijd: 2 minuten

Ciao gele lokken – Dit zijn de beste zilvershampoos die je blonde haar koel houden

Iedere blondine heeft één grote nachtmerrie: geel haar. We laten het maar al te graag highlighten, tonen en oplichten door de kapper. Alles om die gele gloed te voorkomen. Zilvershampoo is onze beste vriendin en onze redder nood. Wij zetten de vijf beste zilvershampoos voor je op een rijtje die ervoor zorgen dat jouw lokken nooit meer geel worden.

Misschien ben jij geboren als blondine en misschien heb jij je haar ooit geblondeerd. Hoe dan ook, zilvershampoo is nooit een overbodige luxe. Sterker nog, het is je holy grail.

De beste zilvershampoos om je blonde lokken koel te houden

Ook in de wereld van zilvershampoos heb je een A-team. En voor je kostbare haren wil je niets minder dan het beste, daarom zetten wij de absolute winnaars voor je op een rijtje.

1. Fudge Clean Blonde €12,95

Dit is een absolute topper. De Fudge Clean Blonde shampoo tovert gele lokken binnen no time om tot een mooie ashy coupe. Voor de beste werking combineer je de Clean Blonde shampoo met de Clean Blonde conditioner.

2. Innersense Bright Balance Hairbath – €35

Heeft jouw haar behoefte aan wat meer verzorging, maar wil je toch die gele ondertoon verwijderen? Dan is deze van Innersense een goede optie. De Bright Balance Hairbath voedt je haar daarnaast van wortel tot punt en is geschikt voor alle texturen en haartypen.

3. Matrix SO Silver Total Results €6,89

Ook dit blauwe goedje neutraliseert de gele tonen in blond haar als de beste. Deze shampoo is vooral prefect voor geblondeerd haar. Het product zorgt ervoor dat jouw geverfde manen langer op kleur blijven.

4. Oribe Bright Blonde €46

Meiden, als er echt nood aan de man is, dan is dit je laatste hoop. Aan dit wondermiddeltje hangt een flink prijskaartje, maar het is nog altijd goedkoper dan een rescue-sessie bij de kapper.

5. Lush Daddy-O €18

Naast dat deze Lush shampoo je gele tonen neutraliseert, verzorgt het je lokken ook en geeft het je haren glans. Deze shampoo doet het allemaal en dat voor slechts achttien euries.

5. Tigi Bed Head Dumb Blonde €12

Deze shampoo verricht vooral wonderen op chemisch behandeld haar. Zie je dat de gele gloed weer door je geblondeerde coupe begint te schijnen? Laat dit middeltje dan eventjes intrekken en de warme tonen verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Ciao gele lokken – Dit zijn de beste zilvershampoos die je blonde haar koel houden
Sluiten