Renée
Renée Beauty 28 mei 2018

Deze zonnebrandcrème is verkozen tot de allerbeste die je kunt hebben

Nu de zonnegoden ons verblijden met heerlijk weer, is het natuurlijk wel zo belangrijk om je huid goed te beschermen. Helemaal als je ook nog een vakantie op de planning hebt staan. Maar raak je inmiddels compleet verdwaald als je een blik werpt op het zonnebrandschap? Dan zijn wij hier om je te helpen.

La Roche Posay Anthelios XL Lichaamsmelk

De beste zonnebrandcrème op de markt blijkt de Anthelios XL Lichaamsmelk van La Roche Posay te zijn. Hoewel we ervaring hebben met de La Roche Posay zonnebrandcrème voor het gezicht – super fijn, by the way – hebben we de La Roche Posay Anthelios XL Lichaamsmelk nog nooit geprobeerd. Maar schijnbaar wordt het tijd om dat wél te doen, want dit product is uitgeroepen tot de beste zonnebrandcrème.

For the 4th time, Anthelios SPF 60 Melt-In Milk Face & Body Sunscreen was rated by Consumer Reports! Find out how it compared against competitors by clicking the link in bio. *Consumer Reports does not endorse products or services.

560 Likes, 16 Comments – La Roche-Posay USA (@larocheposayusa) on Instagram: “For the 4th time, Anthelios SPF 60 Melt-In Milk Face & Body Sunscreen was rated by Consumer…”

Beste zonnebrandcrème

Precies op tijd komt de Britse consumentendienst met een lijstje waardoor je weet wat de beste zonnebrandcrème van het jaar is. Eerlijk is eerlijk, er verandert niet veel. Zo staat La Roche Posay Anthelios XL Lichaamsmelk – dat is de Nederlandse naam van het product – al voor de vierde keer (!) op nummer 1.

Da’s goed nieuws, want het is dus gewoon in de Nederlandse schappen te vinden. In Groot-Brittannië gaat het trouwens om de SPF 60 versie, in Nederland maak je een goede deal als je de SPF 50+ mee pakt. Maar eh, waarom is het de beste zonnebrandcrème?

Volgens het rapport biedt het de beste bescherming, is het waterbestendig en plakt het niet. Wie goed smeert loopt dus niet meer als een rode kreeft over het strand terwijl al het zand aan je lichaam blijft plakken. Yes! Dat klinkt perfect. Meer info vind je hierrrr.

Oh ja, nog een favoriet hier op de redactie is de Suncare van Dr. Jetske Ultee. Kost wat meer, maar dan heb je niet alleen een fijne SPF, maar daarnaast ook een product dat je huid verzorgt. Win-win!

Het belang van smeren

We kunnen je niet vaak genoeg vertellen hoe belangrijk het is om goed te smeren. De zon is heerlijk, maar helaas ook hartstikke gevaarlijk. UV-straling zorgt voor huidschade én het is de nummer één veroorzaker van rimpels. Voorkomen is nou eenmaal beter dan genezen, dus smeer je gewoon goed in. Kun je over een paar jaar die dure anti-rimpelcrème lekker in het schap laten staan.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Jani TV

Reageer op artikel:
Deze zonnebrandcrème is verkozen tot de allerbeste die je kunt hebben
Sluiten