Alex Ebbers
Alex Ebbers Food 15 jan 2018
Leestijd: 2 minuten

Droombaan alert! Je kunt nu betaald krijgen om kipnuggets te eten

Wat nou Blue Monday? Wij hebben zojuist onze droombaan gevonden: je kunt nu betaald krijgen voor het eten van kipnuggets. En niet alleen kipnuggets. Ook vissticks, patat en zelfs döner passeren de revue als je Chicken Nugget Connaisseur bent. Yep, dat is een echte baan.

Droombaan alert

Er bestaat 0,0% kans dat dit niet jouw droombaan is. Tenzij je veganist of vegetariër bent. Sorry dan. Dan is er 100% kans dat je dit de meest verschrikkelijke baan op aarde vindt. Goed, het is dus misschien wel het meest onethische beroep dat er bestaat en waarschijnlijk gaat ‘t ook niet helemaal lekker samen met je goede voornemens. Maar ja, je kunt niet al je principes naleven, toch?

De functie

Voor B&M, een Engelse prijsvechter, zou je hun selectie aan diepvriesgerechten moeten proeven. En wat ligt er in het diepvriesvak? Inderdaad. Het beste wat er in de hele supermarkt te vinden is. Als dit klinkt als de baan voor jou moet je er wel als de kippen (lol) bij zijn, er is namelijk maar één functie beschikbaar: “Next month we’ll be launching a brand new fresh and frozen food range in a selection of our stores nationwide. To help us ensure that the range is the best in the country we’re offering one lucky person the chance to taste test some of our range,” aldus de woordvoerder van B&M.

Wat schuift ‘t

Daarnaast krijg je ook niet betaald zoals bij een normale baan. De geluksvogel krijgt maandelijkse vouchers van 25 pond, die te besteden zijn in de winkel. Voor het geld hoef je het dus niet te doen. Als bovenstaande je allemaal niet tegen kan houden om achter je droombaan als kipnuggetconnaisseur aan te gaan, doe dan nog even onderstaande check-check-dubbelchek en meld je aan!

Do you think you have relevant experience? – experience can include, but is not limited to:
Getting the 20 share box of nuggets from McDonalds and keeping them all for yourself
Being the first in the office kitchen whenever someone says there’s cake
That time you tripped and fell at a buffet and saved the plate before yourself
Going to an event or party because there is free food
You value the importance of a fish finger sandwich in life
You can conduct a power point presentation on the reasoning behind curly fries being nicer than chips

Lad bible

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Droombaan alert! Je kunt nu betaald krijgen om kipnuggets te eten
Sluiten