Emma Toussain
Emma Toussain Podcast 19 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

‘Moet ik erop rekenen dat ik de helft betaal als ik meegevraagd wordt op date?’ Dit zeggen mannen

Ook wij zijn vanaf nu live in podcast-land! In ‘De GroepsApp’ nemen wij (Emma, Karlijn en Sophie) je mee in de wereld van NSMBL. Wat doe je nou eigenlijk als redacteur? Hoe werken persreizen, perspakketten en persevenementen? Welke trends spotten wij en welke zijn te bizar voor woorden? Waar wil je eten in het weekend, waar ga je stappen en welke films wil je zien? Omdat wij als gen-Z/millenial-mix met onze telefoon in de hand leven en we eigenlijk alles bespreken via de groepsapp, doen we dat nu ook met jullie.

Luister nu onze eigen podcast ‘De GroepsApp’ op Spotify en Apple Music

NSMBL geeft je natuurlijk een dagelijkse dosis aan nieuwtjes, inspiratie én adviezen en dat brengen we dus nu ook naar je favoriete streamingapp. Wekelijks even een halfuurtje ontspannen met de leuke en bijzondere verhalen van Emma, Karlijn en Sophie. Want wat krijgen zij vaak verschillende vragen voorgeschoteld… ‘Wat doe jij nou eigenlijk precies?’ en ‘hoe werkt dat, al die evenementen?’ en ‘Waar halen jullie al je inspiratie vandaan?’ Ook bespreken ze de laatste opvallende trends, geven ze tips waar je echt aan hebt. Niks baanbrekends, wel om je weekend mee door te komen.

De helft van de rekening betalen

Wij helpen onze lieve luisteraars graag en deze week kregen we de vraag of je er op moet rekenen dat je de helft moet betalen als je meegevraagd wordt op een date. De eeuwige vraag hoe dat nou toch zit met het geld. Wij vragen dit natuurlijk in ‘Ask A Guy’ en we krijgen heel wat interessante antwoorden – ook wat antwoorden waar wij het misschien niet helemaal mee eens zijn. D

Luister de hele podcast hieronder:

We horen ook graag hoe jij over dingen denkt, vooral over de dingen die we in de podcast bespreken. Voel je vrij om te reageren met een DM op Instagram of stuur ons een mailtje naar [email protected].

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.