Kinky dromen: dit betekent het als je droomt over seks

Een seksdroom, we hebben ‘m allemaal wel eens. Zowel over mensen tot wie we ons aangetrokken voelen als over mensen waar we totaal niet in geïnteresseerd zijn. En dat kan zowel mind blowing als verwarrend zijn.

Dromen over seks

Waarom dromen we over kinky seks met onze overbehaarde buurman, stijlvolle baas of knappe postbezorger? Velen fantaseren over seks als we wakker zijn, maar wat betekent het als iemand hierover droomt? Dit is waarom jij afgelopen nacht hebt gedroomd over seks met je ex, vader of een onbekende.

Het gaat niet over seks

Huh, een seksdroom die niet over seks gaat? Jep, de droom is vaak een metafoor. Droom je over seks met iemand, dan hoeft dat niets met lust te maken te hebben. Seksdromen zijn niets vreemds en zeggen meestal niets over je seksbehoefte.

Ik wil jou(w) (eigenschap)

Groter is de kans dat de persoon waarover je droomt emoties bij je losmaakt of een bijzondere eigenschap heeft die jij herkent of wilt ontwikkelen. Ja, seksdromen gaan diep. In een notendop: seksdromen laten vaak zien wat je mist. Maar het kan ook zijn dat die baas of oude bekende woede of teleurstelling bij je oproept. Maakt je baas je aan het twijfelen, heb je ruzie met de buurman? In een droom kunnen emoties worden omgezet in seks. Je bent niets meer dan de emotie aan het verwerken.

Seksdroom gaat over jezelf

Vaak hebben dromen te maken met loslaten of juist iets integreren in je leven. Ze staan voor persoonlijke groei. Word je bijvoorbeeld compleet verleid in je dromen door een hunk? Dat zegt misschien iets over je emotionele ervaring tijdens echte seks. Misschien wil je meer emotionele diepgang tijdens de seks met je partner? Droom je over seks met je baas, dan kan het zomaar zijn dat je zelf wat meer autoriteit zou willen uitstralen. Heb je in de droom gewelddadige seks, dan kan het betekenen dat je een vervelende situatie wilt voorkomen maar dat het niet lukt. Dus, als je droomt over die leukerd, geniet! En als je droomt over seks met die ene buschauffeur die uit z’n mond stinkt, laat het een geruststelling zijn dat je dus niet echt seks met hem wilt.

Stylecaster

Reageer op artikel:
Kinky dromen: dit betekent het als je droomt over seks
Sluiten