Aha! Dit zijn dus de betekenissen van al die Kardashian namen

De nieuwste Kardashian-telg staat op het punt geboren te worden en de hele wereld vraagt zich maar één ding af: hoe gaat hij of zij heten? De familie staat erom bekend nogal intense namen voor hun kroost te bedenken. Maar hoe komen ze er eigenlijk op en waar staan al die namen voor? Wij hebben antwoorden.

Kris Jenner

Het begon natuurlijk allemaal met mama Jenner. Kristen Mary Houghton, de vrouw die we nu kennen als Kris Jenner, is het geniale brein achter de ‘K’ gekte. Hoewel ze het nooit direct heeft uitgesproken, is de kans redelijk groot dat de namen van alle Kardashian-zussen met de letter ‘k’ beginnen, omdat Kris duidelijk met een ‘k’ begint papa Roberts achternaam ook.
Kardashian namen

Waarom zetten de kids de ‘k’-trend niet voort?

Hoewel er inmiddels een hele nieuwe generatie KarJenners aan het opgroeien is, begint bij geen één van hen de naam met een ‘k’. Kim heeft hier bewust voor gekozen, om te voorkomen dat roddelbladen het gezin zouden vermelden als ‘KKK’ (Kim, Kanye en baby K…). Wat de betekenis achter de namen van alle Kardashian-kids zijn, lees je hier.

Mason

Al toen Kourtney nog zwanger was van Mason, was ze er zeker van voor welke naam ze zou kiezen. In een interview met MTV vertelt ze:
“Right before he was born, I told my aunt we were thinking about going with that for a name. She told me that Mason means the same thing in English that Kardashian means in Armenian — stone worker.”
Kardashian namen

North

24/7 in de spotlights staan heeft blijkbaar ook zo z’n voordelen. De naam North hebben Kim en Kanye namelijk niet zelf bedacht. Door speculaties en mensen om hen heen zijn ze op het idee gekomen. Zo kwamen zowel Pharell als Anna Wintour met de vraag of ze de naam North overwogen. Kim vertelt hierover:
“[…]Anna Wintour came over and asked the same thing. She told us ‘North is a genius name.’ Kanye and I looked at one another and just laughed. I guess at that point it sort of stuck.”
Kardashian namen

Reign

Al sinds de geboorte van haar eerste kind, Mason, had Kourtney de naam Reign in gedachten. Toch gaf ze haar tweede kindje de naam Penelope en ging ze pas bij baby drie voor Reign. Hoewel ze de naam eerst wilde spellen als ‘Rain’, hebben zij en Scott toch besloten om het als ‘Reign’ te spellen. Van wie die invloed kwam? Veel mensen denken dat Reign van de hand van Scott kwam omdat hij zichzelf ‘Lord Disick’ noemt, maar toch claimt Kourtney de naam zelf te hebben bedacht.
Kardashian namen

Saint

Al tijdens de zwangerschap noemden Kim en Kanye de baby in Kims buik ‘Saint’, omdat de baby zo’n zegen was voor het gezin. De keuze voor de naam was dus snel gemaakt. De naam South, die veel werd genoemd, is geen moment een optie geweest. Kim vertelt: “I don’t like South West, though, because that’s like — you know, North will always be better.”
Kardashian namen

Dream Renée

De naam van de baby van Rob en Chyna – ironisch genoeg de enige baby met Kardashian als achternaam – stond al vast voordat ze überhaupt geboren was. Ze wilden haar Dream noemen omdat ze een ‘dream come true’ was. Haar tweede naam Renée komt van de moeder van Chyna, wiens tweede naam ook Renée is.
Kardashian namen

Chicago

We waren allemaal in de war toen bleek dat Kim en Kanye hun derde baby Chicago hadden genoemd. De naam komt hoogstwaarschijnlijk van het feit dat Kanye is geboren in Chicago. Voor de geboorte van Chicago zijn er een hoop andere namen voorbij gekomen. Zo dachten veel mensen dat ze Elle, Louis of LV zou gaan heten, door zogenaamde ‘hints’ die Kim op Instagram zou hebben gegeven.
Kardashian namen

Stormi

Kylie heeft nog geen uitspraken gedaan over de naam van haar eerste kindje, maar uiteraard hebben we altijd de speculaties nog. De meest bizarre theorie die we hoorden is dat de naam zou rijmen met de naam van Kylies hond, Norman, die ze liefkozend Normi noemt. Verder wordt gedacht dat de naam een metafoor is voor het leven van Kylie. Voordat Stormi geboren werd, dachten veel mensen dat ze Butterfly of Mariposa zou gaan heten. De reden hiervoor was dat zo ongeveer alles rondom de baby in het teken stond van vlinders.
Kardashian namen

Khloes baby…

Op dit moment is Khloe (naar ons weten) de enige Kardashian die in verwachting is. We weten natuurlijk nog niet hoe haar baby zal gaan heten, maar in de tv-show van Ellen, gaf ze wel al een aantal hints. En het ziet ernaar uit dat Khloe, in tegenstelling tot haar zussen, voor een iets traditionelere naam zal gaan. Ze vertelde: “I think if it’s a boy I’ll go with Junior, Tristan Jr., but for a girl, I don’t know where to begin. I want a ‘K’ or a ‘T’.”
Kardashian namen

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Aha! Dit zijn dus de betekenissen van al die Kardashian namen
Sluiten