Zita Vervoort
Zita Vervoort Entertainment 2 januari 2020

De betekenis van de nieuwe tattoo van Demi Lovato geeft ons instant kippenvel

Een nieuw jaar betekent nieuwe tattoos en zo dacht onze vriendin Demi Lovato er ook over. De zangeres luidt het nieuwe jaar in met een nieuwe tatoeage die een hele mooie betekenis heeft. Ze laat met deze tattoo namelijk zien hoe ver ze is gekomen.

De nieuwe tattoo van Demi staat symbool voor een nieuw begin en bereidt haar voor op een nieuw decennium. Van de achterliggende betekenis van deze tattoo krijgen wij instant kippenvel.

Demi Lovato’s nieuwe tattoo

Hoewel Demi ons liet weten even afwezig te zijn op social media gaf de tattoo-artist van de zangeres ons een voorproefje van het nieuwe kunstwerk op haar lichaam. Rond de kerstdagen deelde Demi’s tattoo-artist, Alessandro Capozzi, een close-up van Demi’s tattoo op Instagram.

Betekenis van de tattoo

Op de foto van Alessandro is te zien dat hij de rug van de zangeres aan het tatoeëren is. Op de close-up zien we de tatoeage van een vrouw met vleugels die omhoog wordt getild door duiven. “We created this piece together to represent a rebirth of the spirit. The dark wings represent the bad times, their fading away is how she moved forward,” schrijft Alessandro in de caption.

De tatoeage ziet er niet alleen prachtig uit, maar heeft ook een symbolische betekenis. “The light from within represents the inner strength necessary for the change and the doves, pulling her up, symbolize the reach of a higher state of consciousness,” legt Alessandro uit.

Demi is heel tevreden

Niet alleen wij vinden Demi’s nieuwe tattoo prachtig, ze is er zelf ook tevreden mee. Ze bedankt Alessandro voor de mooie, symbolische betekenis en het unieke design. “Thank you so much,” schrijft ze. “It’s incredible and you are so extremely talented.”

De afgelopen jaren waren redelijk pittig voor Demi en wij hebben het met haar te doen gehad. Demi is nu al lange tijd sober en wil deze positieve vibes meenemen naar 2020. Ze wil haar fans bedanken door nieuwe muziek te lanceren in dit jaar. We can’t wait.

De nieuwe tattoo van Demi geeft ons kippenvel en het zal ons niks verbazen als haar nieuwe muziek dat ook doet.

Elite Daily

Reageer op artikel:
De betekenis van de nieuwe tattoo van Demi Lovato geeft ons instant kippenvel
Sluiten