Renée
Renée Entertainment 13 feb 2017
Leestijd: 1 minuut

Beyoncé deelt prachtige baby bump in halfnaakt ensemble tijdens Grammy’s

Er zijn weinig dames die een outfit (indien we het al zo kunnen benoemen) van enkel wat gouden kettingen en een hoofdtooi op een écht classy manier weten te dragen, maar als iemand het weet te flikken, dan is het Beyoncé wel.

De zangeres deelde haar nieuwe twin baby bump met de wereld tijdens de jaarlijkse Grammy’s en nam kort na haar optreden ook de award voor Best Urban Contemporary Album mee naar huis. Het was voor Queen Bee de eerste vertoning na de bekendmaking van haar verwachting en veel bijzonderder had de 35-jarige het niet kunnen aanpakken.

Beyoncé ontving maar liefst negen nominaties voor de Grammy Awards van 2017 en was na de ceremonie ook als cameo te zien samen met hubby Jay Z in een nieuwe video van DJ Khaled. Jay Z rapt hierin te hopen op een jongen én meisje – we zijn benieuwd of hij gelijk zal krijgen.

Adele ontroerde Beyoncé tevens met een prachtige speech en brak haar award in twee helften om deze met Beyoncé te kunnen delen. Adele: ‘I can’t possibly accept this award and I’m very humbled and I’m very grateful but the artist of my life is Beyonce. This album to me, the Lemonade album was just so monumental and so well thought out and so beautiful and soul baring.’

Reageer op artikel:
Beyoncé deelt prachtige baby bump in halfnaakt ensemble tijdens Grammy’s
Sluiten