Anne Smits
Anne Smits Celebrity 23 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Beyoncé en Jay-Z Kopen een na duurste huis ooit en dat doen ze op een opmerkelijke manier

Dat er genoeg geld bij Beyoncé (41) en Jay-Z (53) binnenstroomt, zal je vast niet verbazen. Terwijl de zangeres midden in haar Renaissance-tour zit, heeft Queen B afgelopen week het één na duurste contract in de geschiedenis van het Amerikaanse onroerend goed getekend. Maar dat deden Beyoncé en haar man Jay-Z nogal op een bijzondere manier.

En het bouwen van het huis zou ook nog eens vijftien jaar hebben geduurd..

Beyoncé en Jay-Z Kopen een na duurste huis ooit

Het stel heeft recent een landhuis gekocht in Malibu van een van de grootste kunstverzamelaars ter wereld, William Bell. En daar betaalden zij maar liefst dit bedrag voor.

Dit kost het nieuwe stulpje van Beyoncé en Jay-Z

Volgens bronnen van TMZ zouden de twee maar liefst $ 200 miljoen dollar hebben betaald voor het 30.000 vierkante meter grote landhuis in Malibu. Dat zou het een na duurste bedrag ooit voor een huis zijn in de VS. Dit bizarre bedrag voor een huis is er een dat voor velen slechts een droom is, laat staan dat je dit bedrag cash betaalt. Je leest het goed, Queen B en Jay-Z betaalden hun huis gewoon handje contantje.

Het stel viert hun nieuwe aankoop

Het stel vierde de aankoop van hun nederige stulpje vrijdagavond met een diner in London. Beyoncé en Jay-Z werden gefotografeerd toen ze Harry’s Bar in Mayfair verlieten. Volgens Page Six zou het stel hebben gedineerd met miljardair-ondernemer Nassef Sawiris.

Vermogen

Volgens Forbes heeft Jay-Z een vermogen van $ 2,5 miljard dollar met zijn drankhandel Ace of Spades en D’Usse. Ook hebben zijn muziek en kunstcollectie een aandeel is zijn bescheiden vermogen. In 2022 was het vermogen van Beyoncé volgens Forbes iets minder dan $ 500 miljoen dollar. Haar Renaissance-tour zal haar naar verwachting een miljardair maken en maar liefst $ 1 miljard dollar binnenhalen. Een huisje van $ 200 miljoen dollar in Malibu is voor het stel dus slechts een kleine aankoop.

Beyoncé vangt kritiek vanwege slecht scorend album Chlöe Bailey

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.