Beyoncé en Jay-Z delen intieme foto’s en dit kunnen we verwachten van de tour

Waar sappige celeb roddels ons constant om de oren vliegen, houden Beyoncé en Jay-Z hun privé-leven meestal erg voor zichzelf. Tot nu, want deze intieme foto’s van de twee geven ons een kijkje in hun huwelijk.

Intieme foto’s

Er was ooit een tijd waarin we ons afvroegen of Beyoncé en Jay-Z nou wel of niet getrouwd waren en we geen idee hadden waar ze mee bezig waren. Ze hebben de kunst van het beschermen van hun privacy absoluut onder de knie.

Toch lijkt het alsof Queen B en Jay een andere weg inslaan met hun nieuwe tour, waarin ze een boekje opendoen over hun privé-leven.

In het ‘On The Run Tour’-boek laten Queen B en Jay super intieme foto’s zien van zichzelf, waaronder foto’s van de twee in bed en van Beyoncé die rustig aan het chillen is in een string.

Dear #Beyonce: I was not ready!!! 🤤📰🤤 #BreakfastInBed #JayZ #OnTheRunTourBook

7,185 Likes, 492 Comments – HONEY GERMAN (@honeygerman) on Instagram: “Dear #Beyonce: I was not ready!!! 🤤📰🤤 #BreakfastInBed #JayZ #OnTheRunTourBook”

Dit kunnen we verwachten van de tour

Vorige week is het iconische koppel Beyoncé en Jay-Z begonnen met hun ‘On The Run Tour 2’ in Wales en als we de fans mogen geloven kunnen we verwachten dat de outfits, choreografie en muziek tijdens de show zoals altijd perfect zijn. Daarnaast zou het koppel erg open zijn geweest over hun privé-leven naar hun fans toe.

#JayZ x #Beyonce for #OTRII tour book

176 Likes, 4 Comments – Hip Hop N More (@hiphopnmore) on Instagram: “#JayZ x #Beyonce for #OTRII tour book”

De sfeer van de tour schijnt erg intiem te zijn. Het publiek kreeg foto’s van de kinderen, Blue Ivy, Rumi en Sir, te zien en het koppel deelde video’s van de ceremonie waarin ze hun geloften opnieuw uitspraken. Dat Beyoncé en Jay-Z dus open zijn over hun privéleven is nog niet alles, want nu hebben ze met deze foto’s nog meer inzicht gegeven in hun privéleven.

I’m SHOOK….

181 Likes, 15 Comments – Beyoncé Giselle Knowles Carter (@beybsasha) on Instagram: “I’m SHOOK….”

Wij vinden het in ieder geval heel mooi om op deze manier een zo een intiem kijkje in hun leven te krijgen. Volgende week komt de tour naar Nederland toe en na het zien van deze beelden en het horen van wat we kunnen verwachten, zijn we meer dan enthousiast.

Elle

Reageer op artikel:
Beyoncé en Jay-Z delen intieme foto’s en dit kunnen we verwachten van de tour
Sluiten