Myrthe Hoekstra
Myrthe Hoekstra Entertainment 3 jul 2018
Leestijd: 2 minuten

Beyoncé pleurt bijna van een trap af en bewijst weer eens hoe menselijk ze is

Je zou denken dat de grond onder Beyoncé haar voeten heilig wordt beschermd – want hallo, het is Queen Bey – maar zelfs bij de beste mensen kan het weleens misgaan. Met haar On The Run II-tour trad ze op in Warschau, waar ze op een gegeven moment voor een nogal onhandig momentje kwam te staan: het stijgende podium kwam vast te zitten. Tja, wat doe je dan?

Beyoncé klautert van podium

Oké, stel je de situatie even voor: als wereldster sta je op een podium in een arena (het Nationaal Stadion in Warschau) waar maar liefst 58.500 zitplekken zijn. Nu is Beyoncé – al helemaal met Jay-Z aan haar zijde – heus wel wat gewend, maar ze schrok toch wel even toen het podium aan het einde van de show vast kwam te zitten.

Het podium waar Beyoncé en Jay-Z op stonden zou moeten stijgen, maar dat liep niet helemaal zoals gepland. Een deel van het podium liep vast, waardoor ze maar voor één keuze stonden: met een enorme ladder naar beneden klauteren. Ieder normaal mens zou al de schrik van zijn leven krijgen, maar Beyoncé droeg ook nog eens laarzen met enorme hakken. En laten we vooral niet vergeten hoeveel mensen er op dat moment toekeken.

Lees ook: Beyoncé en Solange vallen om op het podium en redden zichzelf zoals alleen zij kunnen.

κ ε ι r y ♡ ? on Twitter

Beyoncé says “Everybody say EVERYTHING IS LOVE” at the end of show while thanking everyone, crew, dancers, band etc. Also another view of what happened with the stage #OTRII #OTRIIWarsaw https://t.co/7pdkMx3DF1

Sta je dan in je string

Wie dacht dat Beyoncé nergens bang voor was, heeft het wel even mis. In onderstaande beelden zie je goed hoe lang ze twijfelt om wel van de trap af te gaan, zelfs al staan er meerdere mannen om haar heen die haar elk moment kunnen opvangen. Tja, we geven haar geen ongelijk. Kijk maar:

BEYONCÉ LEGION on Twitter

The floating stage had a malfunction and got stuck at the end of the show so Beyoncé had to use an emergency ladder in order to leave. #OTRII #Warsaw https://t.co/0SZOq3BsLe https://t.co/StBMX8xxN4

Na het zien van de beelden kunnen we gelukkig zeggen dat Beyoncé weer voorzichtig op de grond is beland. Wel rest er nog één vraag: WAAR THE FUCK WAS JAY-Z? Aan het begin van de video zagen we hem naar de andere kant van het podium lopen, maar hij had op zijn minst toch even zijn bloedmooie vrouw kunnen helpen. Zo had hij ook nog wat karmapunten kunnen scoren.

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Beyoncé pleurt bijna van een trap af en bewijst weer eens hoe menselijk ze is
Sluiten