Dromen komen uit: Beyoncé neemt Destiny’s Child mee op tournee en jij kunt ze zien

Mogen we even een halleluja voor Beyoncé? Na haar freaking fantastische optreden én reünie met Destiny’s Child tijdens Coachella is er meer bijzonder goed nieuws. Ze heeft haar oud-collega’s namelijk gevraagd om op tour te gaan. Probeer rustig te blijven: ze komen misschien wel mee naar Nederland!

Ja, je leest het goed. Destiny’s Child gaat weer op tournee en we mogen God op onze blote knietjes bedanken dat Beyoncé toevallig twee concerten in Nederland heeft gepland.

Beyoncé in Nederland

Je bent echt een mazzelpik als je kaartjes hebt bemachtigd voor Beyoncé’s On The Run II tournee op 19 en 20 juni. Dan is Queen B namelijk in Amsterdam en niet alleen met Jay-Z, maar misschien ook met de Destiny’s Child meiden. Wat. Een. Iconische. Reünie.

Een ~bron~ vertelt aan tabloid The Sun: ‘Beyonce worked tirelessly on her Coachella headline performance but the crowning moment was her medley with Kelly and Michelle. They really enjoyed working together again after so long and now Bey is keen for them to be part of On The Run II.’

Komt Destiny’s Child?

Voordat je Bootylicious, Survivor en Soldier op repeat zet is er één belangrijke vraag: stapt Destiny’s Child in het vliegtuig naar Amsterdam? Volgens de bron hebben Michelle en Kelly ook gewoon hun gezin en verplichtingen, dus zouden ze niet in iedere stad op de agenda het podium op kunnen stappen.

Maar hé, is er ooit een celeb geweest die nee zei tegen Amsterdam? Dit is de perfecte gelegenheid om te vieren dat het 20 jaar geleden is dat hun eerste album uitkwam. Nog heel even geduld!

The Sun

Reageer op artikel:
Dromen komen uit: Beyoncé neemt Destiny’s Child mee op tournee en jij kunt ze zien
Sluiten