Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 12 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Beyoncé kondigt nieuw country-album aan tijdens Super Bowl: dit zijn de eerste twee nummers

Gisternacht was het zo ver: het grootste Amerikaanse sportevenement vond plaats: de Super Bowl. Leuk hoor, dat American Football. Leuk dat Travis Kelce, de lover van Taylor, gewonnen heeft. Maarehhhh – kunnen we het even hebben over het nieuwe album van Beyoncé?

Beyoncé kondigt nieuw country-album aan: dit zijn de eerste twee nummers

Tijdens de Super Bowl, in één van de commercials, laat queen B weten dat ze met nieuwe muziek komt. In het spotje zit ze samen met comedian Tony Hale te brainstomen over hoe ze het internet kan ‘breken’. Na heel wat ideetjes komt ze met: ‘Breng de muziek uit’. Meteen daarna liet Beyoncé van zich horen op social media, door de commercial ook daar te plaatsen. ‘DON’T PLAY WITH MY FEELINGS LIKE THAT 😩’, zo reageert onze eigen Nikkietutorials. Het regent comments.. nieuwe muziek?! Yes sir! of.. YeeHaw?

Country era van Beyoncé

En na het reclamespotje volgden gelijk ook al de eerste twee nummers. Op 29 maart komt haar album Act II, maar je kunt nu alvast luisteren naar Texas Holdem and 16 Carriages. En zoals je misschien al een beetje kunt raden na het zien van de namen, gaat Bey terug naar haar Texaanse roots: country. Yes, ze zit in haar country era en wij vinden dat eigenlijk wel leuk. Tijdens de Grammy’s verscheen ze ook al met een cowboyhoed, iets wat nu eigenlijk heel logisch is als je terugkijkt. Ze was al aan het teasen en wij hadden het niet eens door!

Texas Hold Em luister je hier:

En het tweede nummer, 16 Carriages, luister je hier:

Nu al zin in de concerten

Na het luisteren van deze twee, zijn we héél benieuwd hoe het hele album gaat klinken. En nog leuker: hoe worden de shows?! Dit album is de opvolger van Renaissance, maar Bey slaat dus een hele andere weg in.

Dit is volgens social media de nieuwe vriend van Kim Kardashian

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.