Beyoncé trad op op een pre-wedding feestje en het internet heeft vragen

We kwamen er laatst achter dat Beyoncé recent heeft opgetreden op een pre-huwelijksfeest in India. Ja, dat las je goed. Een PRE-HUWELIJKSFEEST. Je raadt het al: Twitter gaat los.

Privé-optreden van Beyoncé

Keken jullie vroeger ook naar ‘My Sweet 16’ met grote ogen van ongeloof? Same here. Die tieners die even de ziekste, grootste en leipste feestjes ooit mochten geven van hun stinkend rijke ouders? Soms kregen de jarigen zelfs een optreden of videoboodschap van een of andere mega celebrity, iets waar wij ons niks bij kunnen voorstellen.

Nou, het kan altijd nog groter dan die verwende tieners. Er is namelijk een chick in India die dé Beyoncé had ingehuurd voor haar huwelijksfeest. Nee, sorry, we bedoelen PRE-huwelijksfeest. Beyoncé kwam optreden, maar niet eens op de grote dag zelf. Dat je überhaupt naast je bruiloft nog een extra huwelijksfeestje hebt, is al crazy.

Maar goed, even door met het verhaal. Isha Ambani, de dochter van de rijkste man in India, organiseerde dus een pre-wedding party voor haar vrienden om alvast in de sfeer te komen voor de daadwerkelijke bruiloft en huurde hier Beyoncé voor in om even een paar nummertjes te komen zingen.

Haar vader heeft Mukesh Ambani en is de grootste aandeelhouder van Reliance Industries Limited en heeft een nettowaarde van een schamele 43.5 biljoen (!!!!!) dollar.

Dus ja, de vriendjes en vriendinnetjes van Isha waren lekker aan het kletsen en genoten van hun cocktails en zalmhapjes of whatever toen ineens dé Beyoncé kwam optreden. WTF?!

Zoals verwacht hebben de mensen op Twitter aardig wat vragen.

Beyonce pre-wedding optreden
Beyonce pre-wedding optreden
Beyonce pre-wedding optreden
Beyonce pre-wedding optreden

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Blue Ivy weet nog niet of ze de nieuwe Beyoncé wil worden (same here)

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Buzzfeed

Reageer op artikel:
Beyoncé trad op op een pre-wedding feestje en het internet heeft vragen
Sluiten