Myrthe Hoekstra
Myrthe Hoekstra Food 27 feb 2018

Biertje? Volgend jaar opent een bierhotel met een tap in elke kamer

Stel je voor: na een lange dag kom je aan in je hotel. Er is dan toch niets lekkerder dan een koud biertje dat op je staat te wachten? Dromen worden werkelijkheid: volgend jaar opent er een bierhotel in Schotland, inclusief een biertap in elke kamer. Een walhalla voor bierliefhebbers!

Bierbrouwerij BrewDog

Bierbrouwerij BrewDog is een merk met een knipoog. Oprichters Martin Dickie en James Watt maakten al eerder het zwaarste bier ter wereld (55 procent) en hebben ze een aantal grappige marketing-stunts op hun naam staan. Nu staan ze op het punt om nóg geliefder te worden door bier-fans: begin 2019 opent hun bierhotel dat ‘The DogHouse’ gaat heten.

Bierhotel in Schotland

The DogHouse. Een hotel met 26 kamers, die allemaal uitzicht hebben op de bierbrouwerij van BrewDog. Bij je bezoek krijg je een tour door de brouwerij. Maar dat is nog lang niet het beste. Elke kamer heeft namelijk zijn eigen biertap én een ingebouwde bierkoelkast ONDER DE DOUCHE – want zeg nu zelf, een biertje drinken in de bar is zó 2017.

This will be the ultimate destination for craft beer fans seeking hops with their holidays. This is a beer Nirvana“, aldus James Watt, de medeoprichter van BrewDog.

Op naar Schotland

We begrijpen dat je nu, net zoals wij, best veel zin hebt in een biertje. Helaas moeten we nog eventjes wachten: het bierhotel opent z’n deuren in het eerste halfjaar van 2019.

BrewDog

Reageer op artikel:
Biertje? Volgend jaar opent een bierhotel met een tap in elke kamer
Sluiten