Renée
Renée | LinkedIn Food 5 sep 2018

Dromen komen uit – je kunt McDonald’s Big Mac saus krijgen

Het is hoog tijd voor een feestje, want de Big Mac bestaat inmiddels vijftig jaar. Vijftig. Jaar. Holy shizzle. En om deze enorm belangrijke mijlpaal te vieren maak jij kans om de enige echte Big Mac saus te winnen.

Je weet wel, de Big Mac saus waarvan het recept mega geheim is. De allerlekkerste saus die je bij McDonald’s kunt vinden. We weten niet hoe het met jou zit, maar wij willen dat.

Big Mac saus winnen

Het is niet niks om Big Mac saus in huis te hebben. Geloof ons, wedden dat je vrienden massaal langs willen komen voor een burgeravond? Deze saus is natuurlijk veel beter dan mayonaise, ketchup en mosterd samen. Maar de grote vraag is: hoe bemachtig je zo’n tube vol heerlijkheid?

Tja, daar wil McDonald’s wel iets voor terug. Ze willen namelijk dat je de nieuwe app download. Dus als je nog een beetje ruimte over hebt op je overvolle telefoon weet je wat je te doen staat.

PS: Naast de saus maak je ook kans op andere McDonald’s goodies. Dat Big Mac T-shirt wil je vast óók in huis hebben. Schijnbaar vind je verder allemaal deals in de app en daardoor wil je 1. vanavond nog naar de Mac wil en 2. je menu misschien voor minder geld scoort. Sla je mooi twee burgers in één klap.

McDonald’s geeft een Bling Mac ring weg ter waarde van 12.500 dollar

Reageer op artikel:
Dromen komen uit – je kunt McDonald’s Big Mac saus krijgen
Sluiten