Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 18 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Lindsay Lohan gaf haar kindje en bijzondere naam en dit is de betekenis

Lindsay Lohan is voor het eerst moeder geworden van een prachtig klein mannetje, zo meldt haar woordvoerder gisteravond. In tegenstelling tot menig celeb, maakt Lindsay de naam van haar baby wél meteen bekend en wij zijn verliefd op de naam.

Het jongetje heet Luai.

Lindsay Lohan bevallen van eerste kindje

Onlangs zette Lindsay Lohan haar kleine Luai op de wereld. De 37-jarige actrice beviel in Dubai, waar ze met haar man Bader Shammas woont. Luai is dan ook een Arabische naam die ‘schild of beschermer’ betekent.

De naam Luai heeft een sterke betekenis in hoe Lohan haar zoon waarschijnlijk wil opvoeden. Sinds ze haar zwangerschap bekendmaakte, heeft Lindsay gezegd dat ze haar kind wil opvoeden in Dubai, de stad waar ze bijna tien jaar geleden naartoe verhuisde om te ontsnappen aan de celebritycultuur in de grote Amerikaanse steden. Door haar zoon een traditionele Arabische naam te geven, is het duidelijk dat ze haar familie geworteld wil houden in de cultuur van Dubai.

De liefde tussen Lindsay en Bader Shammas

Lindsay Lohan en Bader Shammas ontmoetten elkaar in 2020 in Dubai. Sindsdien zijn de twee flink aan het daten geslagen en de vonk sloeg snel over. And if u like it … dus Bader en Lindsay verloofden in november 2021. Ze wonen samen in Dubai, waar Bader assistent vicepresident is bij Credit Suisse, volgens Page Six.

Wanneer de trouwdag zou zijn werd niet bekend, tot in juli 2022 bleek dat de twee al getrouwd zijn. ”I am the luckiest woman in the world. You found me and knew that I wanted to find happiness and grace, all at the same time. I am stunned that you are my husband. My life and my everything. Every woman should feel like this everyday” schrijft Lindsay bij de aankondiging. En de volgende stap, namelijk gezinsuitbreiding, is nu dus ook een feit.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.