Billie Eilish verschijnt in een full Burberry look (inclusief nagels) tijdens de Brit Awards

Dat Billie Eilish de queenhead-to-toe designer look. Modehuizen Chanel en Gucci werden eerder gedragen, tijdens de Brit Awards was het de beurt aan Burberry. En als we zeggen head-to-toe, bedoelen we ook echt head-to-toe.

Billie overtrof zichzelf volledig door haar custom look te matchen met een Handmaid’s Tale bonnet én Burberry nagels.

Billie Eilish tijdens de Brit Awards

Natuurlijk was superster Billie Eilish aanwezig tijdens de Brit Awards in Londen. Voor de gelegenheid trok ze weer haar beste designer outfit uit de kast: een full Burberry look. En die outfit leek erg op de looks die door Burberry werden geshowd tijdens London Fashion Week. Billie droeg een beige joggingpak, een klassieke Burberry trench coat met zilveren details en beige chunky boots.

Qua accessoires koos Billie voor een plastic bonnet van Burberry, Tiffany & Co. juwelen en last but not least, Burberry geblokte nagels. Natuurlijk droeg Billie haar kapsel zoals gewoonlijk: haar groene aanzet met zwarte punten. Waar het normaal een komen en gaan is van geweldige couture jurken zet Billie hier een hele andere trend neer. In haar laatste looks kiest ze voor comfy maar stylish pakken van grote modehuizen. Wij zijn fan.

Getty Images

Optreden tijdens de Brit Awards

Samen met supersterren als Ariana Grande, Camila Cabello, Lana Del Rey and Lizzo was ze genomineerd als beste internationale vrouwelijke solo-artiest. Natuurlijk ging Billie niet zonder prijs naar huis en was zij de winnende artiest van de avond. Ook Lewis Capaldi en rapper Dave sleepten verschillende prijzen binnen.

Na de ceremonie betrad Billie Eilish het podium om het nieuwe James Bond lied “No Time To Die” te zingen. Ze bracht het nummer op 13 februari uit en het is net zo indrukwekkend als je van een 007 film mag verwachten. Het nummer is geschreven en geproduceerd door haar broer, Finneas, die ook samen met Billie aan haar tweede album werkt. Tijdens de Brit Awards zong Billie Eilish het prachtige nummer voor de eerste keer en er is reden genoeg om het even terug te kijken.

Reageer op artikel:
Billie Eilish verschijnt in een full Burberry look (inclusief nagels) tijdens de Brit Awards
Sluiten