Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 1 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

Love it – Billie Eilish krijgt eindelijk een eigen documentaire en dit wil je weten

Billie Eilish is een van de grootse popsterren van dit moment. Wat begon als een meisje met een engelengeluid, groeide uit tot een artiest van wereldformaat. En wat hebben alle artiesten van wereldformaat? Juist, een eigen documentaire. Wij praten je snel bij over Billie’s docu The World’s A Little Blurry. 

Hoewel Billie vaak in de media verschijnt, weten we nog niet alles over haar. Hoe ziet haar day-to-day life eruit? En hoe bizar is het als je carrière als zangeres op zo’n jonge leeftijd al ontploft? In haar nieuwe documentaire geeft Billie Eilish antwoord op deze vragen. Can’t wait.

Billie Eilish’ documentaire The World’s A Little Blurry komt eraan

De documentaire zal in het teken staan van Billie’s aanloop naar haar carrière tot het zijn van de artiest die ze nu is. Een echte trailer is er nog niet, dus moeten we het met een teaser van 30 seconden doen. Deze verraadt dat we ook naar Billie’s jeugd gaan kijken, want we zien haar al als klein meisje achter de piano zitten. In de teaser horen we een snippets van haar populairste nummers, dus je kan wel raden waar de docu (grotendeels) over gaat.

Stiekem hopen we ook dat we een kijkje krijgen in haar eigenzinnige garderobe.

Wanneer gaat The World’s A Little Blurry in première?

We moeten nog even geduld hebben, want in de teaser zien we dat de docu begin volgend jaar pas in première gaat. In februari 2021, om precies te zijn.

En nee, een Netflix abonnement is dit keer niet genoeg. The World’s A Little Blurry is namelijk te zien op Apple TV+. Geen zin om een godsvermogen aan zo’n apparaatje uit te geven? No worries, de film gaat namelijk ook draaien in de bioscopen. Hopelijk is de hele COVID-situatie dan wat stabieler en check je deze film gezellig met je vrienden in de bioscoop.

Tot die tijd moeten we het doen met haar briljante nummers en haar heerlijke Instagram-account.

Seventeen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Love it – Billie Eilish krijgt eindelijk een eigen documentaire en dit wil je weten
Sluiten