Can’t wait – Billie Eilish dropt de trailer van haar documentaire en wij zijn enthousiast

We kennen Billie Eilish natuurlijk als een van de grootse popsterren van dit moment. Al eerder liet ze weten dat er een documentaire over haar leven uit zou komen. Apple TV + heeft officieel de eerste trailer vrijgegeven van Billie’s aankomende documentaire, Billie Eilish: The World’s A Little Blurry. Wij praten je snel bij.

Hoewel Billie vaak in de media verschijnt, weten we nog niet alles over haar. Hoe ziet haar day-to-day life eruit? En hoe bizar is het als je carrière als zangeres op zo’n jonge leeftijd al ontploft? In haar nieuwe documentaire geeft Billie Eilish antwoord op deze vragen. Can’t wait.

Documentaire van Billie Eilish

Sinds het nieuws bekend werd waren fans super enthousiast. Het is namelijk een unieke ervaring om de kans te krijgen om het dagelijkse leven van Billie Eilish te zien en tegelijkertijd momenten van haar concerten.

Hoewel de docu pas in september werd aangekondigd,  is het al sinds juli 2018 in de maak. Haar documentaire Billie Eilish: The World’s A Little Blurry zal het ware coming-of-age-verhaal van haar opkomst tot wereldwijde superster laten zien. Ook zal de documentaire het persoonlijke leven van de bekroonde zangeres tonen, zoals hoe ze rondhangt met haar broer Finneas, leert autorijden (en het slagen viert met een grappig dansje) plus openhartige en reflecterende gesprekken voert over de realiteit van het leven en dood met haar moeder Maggie Baird.

De trailer

In de gloednieuwe trailer toont de film een ​​mix van homevideo’s uit haar jonge jaren, terwijl ze ook beelden laat zien van haar opname van nieuwe muziek en het vieren van enkele belangrijke prestaties, zoals haar vijf Grammy-overwinningen.

Gelukkig is het wachten op de release van de docu bijna voorbij. Billie Eilish: The World’s A Little Blurry is vanaf 26 februari 2021 te zien op Apple TV+, dat betekent dat fans een abonnement op de streamingdienst moeten hebben. Wij kunnen in ieder geval niet wachten. Bekijk hieronder alvast de trailer.

 

Reageer op artikel:
Can’t wait – Billie Eilish dropt de trailer van haar documentaire en wij zijn enthousiast
Sluiten