Wil je zien – Billie Eilish geeft een online concert en dat wordt je hoogtepunt deze maand

Het ziet er niet best uit: vanavond komt Rutte weer met nieuwe maatregelen en die zullen niet mals zijn. Kortom, wij gaan straks ons huis amper uit. Toch iets leuks doen? Billie Eilish (je reddende engel) geeft een online concert en dat belooft echt bijzonder te worden.

Als wij niet naar haar concert kunnen, dan komt haar concert maar naar ons. We hunkeren al maanden naar een concert of festival ervaring en deze maand is het dan ein-de-lijk zover. Billie Eilish kondigde het als verassing aan en geloof ons, dit wordt je hoogtepunt van deze maand.

Billie Eilish geeft deze maand een online concert en die wil je zien

Billie gaf op Instagram aan dat ze het miste om op te treden. En ja, wij missen haar optredens ook. Als verassing voor haar fans doet ze de performance van haar tour Where Do We Go? onlineOp Instagram laat de 18-jarige zangeres het volgende weten.

“Miss doing shows so muuuuuch😭 soo I’m doing a livestream October 24th and i can’t wait to be performing agaaaain. Get your tickets now!”

Voor omgerekend €25,50 koop je een ticket voor haar online show. Je krijgt voor dat bedrag 24 uur toegang tot de livestream én de kans om exclusieve merchandise te kopen. Of de show precies hetzelfde zal zijn als de originele tourshow is nog onbekend. Stiekem hopen wij dat ze iets speciaals in petto heeft.

Geen Ziggo Dome, maar thuis livestreamen

Deze livestream is goed nieuws, aangezien haar concert deze zomer uitgesteld is. Op 13 juli zou de Where Do We Go Tour? plaatsvinden in de Ziggo Dome, maar thanks to COVID-19 werd deze verplaatst. Het ziet ernaar uit dat we daar nog een lange tijd op moeten wachten, dus daarom is de livestream een geschenk uit de hemel.

Dankzij dit online concert kunnen we tóch de show bewonderen, dus wij doen even een vreugdedansje.

Seventeen

Reageer op artikel:
Wil je zien – Billie Eilish geeft een online concert en dat wordt je hoogtepunt deze maand
Sluiten