Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 7 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Can’t wait – Billie Eilish speelt samen met Harry Styles een rol in miniserie van Gucci

Billie Eilish is pas achttien jaar, heeft al een flink aantal prijzen op zak, zong de titelsong van James Bond en scoorde verschillende hits. Nu komt daar ook een modeklus bij, want zojuist werd bekend dat ze in een minierie van modehuis Gucci speelt. Samen met niemand minder dan Harry Styles.

We gaan Billie Eilish en Harry Styles op het grote doek zien tijdens de eerste editie van GucciFest.

Billie Eilish en Harry Styles

Billie Eilish gaat samen met Harry Styles een deel uitmaken van de filmserie “Ouverture of Something That Never Happened”, waarin de nieuwe collecties van Gucci worden gepresenteerd. De film wordt geregisseerd door cultfilmlegende Gus Van Sant en Alessandro Michele, de Creative Director van Gucci. “Ouverture of Something That Never Happened” debuteert later deze maand op het allereerste digitale mode- en filmfestival van het Italiaanse modehuis: GucciFest.

Hoewel we nog niet veel weten over de rol van Billie, weten we wel dat het draait om acteur en kunstenaar Silvia Calderoni. In de film verkent hij Rome en komt hij verschillende muzikanten tegen, waaronder Jeremy O. Harris, Arlo Parks, Florence Welch en natuurlijk Billie Eilish en Harry Styles. Harry Styles stond al eerder centraal in een campagne van Gucci, maar het is de eerste keer dat Billie Eilish een rol heeft in een project van het modehuis.

GucciFest

Inmiddels weten we dat Billie groot fan is van Gucci en dat ze vaak wordt gespot in creaties van het modehuis. Het Italiaanse merk presenteert tijdens het zevendaagse filmfestival GucciFest haar nieuwe collecties. De miniserie waar Billie en Harry deel van uitmaken, bestaat uit zeven afleveringen. Een week lang wordt iedere dag een nieuwe aflevering gedebuteerd.

“The presentation of the new collection is a joyful and irregular new tale, no longer constrained by the old notion of seasonality, closer to [Michele’s] expressive call and told by blending rules and genres, feeding on new spaces, linguistic codes and communication platforms,” schrijft Gucci in een statement. En jij kunt er natuurlijk bij zijn, want het wordt gestreamd via alle Gucci-platforms.

Reageer op artikel:
Can’t wait – Billie Eilish speelt samen met Harry Styles een rol in miniserie van Gucci
Sluiten