Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Entertainment 16 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Billie Eilish is begonnen aan TikTok en haar eerste video’s zijn hilarisch

Voor wie dacht dat je dag niet nóg beter kon beginnen, niets is minder waar. Billie Eilish is namelijk begonnen aan TikTok en haar eerste video’s zijn hilarisch. Binnen no-time had het account – die je vindt onder de naam @billieeilish, wat eerst @coochiedestroyer5 was – miljoenen followers. Hoewel ze nog maar een paar dagen op het populaire platform zit, zijn haar eerste video’s al hilarisch.

Het internet gaat los.

Billie Eilish op TikTok

Afgelopen donderdag was het moment daar. Billie moest er ook aan geloven en maakte een account aan op TikTok. En met succes. Na haar eerste video kreeg ze direct miljoenen followers. De eerste video die ze deelde, was eentje met de populaire filter Time Warp scan.

@billieeilish

#TimeWarpScan

♬ original sound – BILLIE EILISH

En alsof dat nog niet genoeg was, de tweede video was ook hilarisch. Ze probeert namelijk een ukulele in haar mond te stoppen. Ja, echt. Zie het als het TikTok-account waarvan je niet wist dat je het nodig ging hebben.

@billieeilish

♬ original sound – BILLIE EILISH

Een verrassing

De verschijning van Billie Eilish op het populaire platform was een verrassing voor haar fans. Ze deelde er niks over op haar andere kanalen, maar de look en feel van het account zeiden genoeg: geen profielfoto en bio. Het duurde maar even, of op Twitter ging het los.

Nu we het toch over TikTok hebben, een broek van Zara gaat viral vanwege scheetgeluiden.

Reageer op artikel:
Billie Eilish is begonnen aan TikTok en haar eerste video’s zijn hilarisch
Sluiten