Sophie Witlox
Sophie Witlox Home & Interior 4 mrt 2018
Leestijd: 1 minuut

Binnenkijken in een designhuis in Brooklyn

Wat krijg je als je twee designbreinen onder één dak stopt? Een huis vol met cool design! Voor de vierde binnenkijker in New York koos ik voor het prachtige huis van Alissia en haar man Jan in Brooklyn.

Hoe klein je in Manhattan kunt wonen, hoe ruim dat kan in de gezellige wijk Greenpoint, niet ver van the city en het altijd leuke Williamsburg. Alissia woont al jaren samen met manlief Jan in New York, beiden zijn eigenaar van hun eigen designlabel. Hun Brooklynse stulpje zit dan ook vol met designmeubelstukken en woonaccessoires. Die moest ik uiteraard strikken voor een binnenkijker.

Nadat Alissia mij in de eerste week van mijn New Yorkse avontuur de leukste plekken in Greenpoint liet zien (altijd leuk als een local je rondleidt!) schoot ik de binnenkijker een aantal weken later. Het huis van haar en Jan is prachtig, heerlijk ruim mét zonnige tuin én moestuin dus. Kom binnen in de laatste binnenkijker uit New York…

De rest van het interview en de binnenkijker vind je op mijn blog.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Binnenkijken in een designhuis in Brooklyn
Sluiten