Vivian
Vivian Home & Interior 6 sep 2015
Leestijd: 1 minuut

Binnenkijken in een voormalig specerijenpakhuis in Amsterdam

Ooit gedacht dat je een betaalbaar grachtenpand kunt vinden op Marktplaats? Emilie en haar vriend Thom zijn zulke mazzelaars. Ze wonen in een stunning grachtenpand vol snuisterijen gevonden overal ter wereld.

Maar vooral ook: planten. In alle soorten en maten! Juist ja, we hebben hier te maken met een ware plantendokter: Emilie neemt op haar reizen vaak cactussen en andere plantjes mee de koffer in om thuis te stekken (en die groeien ook allemaal uit tot iets moois) en blaast ook regelmatig planten nieuw leven in.

In haar stulpje is dan ook heel veel groen te vinden mét uiteraard de cactus als favoriet. “Al voor de cactussen- en vetplantentrend had ik ze in huis. Grappig om te zien dat ze nu helemaal hot zijn”, aldus Emilie.

Naast een liefde voor planten heeft ze ook nog eens een neus voor het vinden van mooie vondsten overal ter wereld. Wat je dan krijgt, is een eclectisch interieur vol bijzondere verhalen die ze graag met je deelt. De volledige binnenkijker plus bijbehorend interview vind je op Interior Junkie.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Binnenkijken in een voormalig specerijenpakhuis in Amsterdam
Sluiten