Alex Ebbers
Alex Ebbers Beauty 15 feb 2019

Fijn: Bio-Oil komt voor het eerst in 30 jaar met een nieuw product

Heb je ergens een litteken of huidstriemen, is er één product dat iedereen je meteen zou aanraden: Bio-Oil. Het wondermiddel krijgt er nu een broertje bij, namelijk een gel voor de droge huid.

Bio-Oil Droge Huid Gel

In de 30 jaar dat Bio-Oil op de markt is, heeft het product 438 awards en onderscheidingen voor de behandeling van littekens en huidstriemen mogen ontvangen. En nu wordt voor het eerst ooit een nieuw product gelanceerd, speciaal voor de droge huid: ‘Bio-Oil Droge Huid Gel’. Hoewel de naam misschien anders doet vermoeden bestaat voor 97 procent uit actieve ingrediënten en slechts voor 3 procent uit water. Fijn, want een droge huid heeft baat bij zo veel mogelijk voedende stoffen.

Bio-Oil Droge Huid Gel

Waar die 97 procent aan actieve stoffen dan uit bestaat? Voor 50 procent uit de originele Bio-Oil olie en daarnaast voor 37 procent uit andere oliën en shea butter. Om ervoor te zorgen dat de huid zo gehydrateerd mogelijk blijft, zijn er ook zo veel mogelijk natuurlijke bevochtigingsmiddelen aan de gel toegevoegd. Waar het woord ‘gel’ dus vaak het idee geeft van een waterachtige substantie, is bij de Droge Huid Gel het tegenovergestelde het geval.

Hebben!

Klinkt dit jou als muziek in de oren? Dan hebben we leuk nieuws voor je. De Bio-Oil Droge Huid Gel is vanaf vandaag bij de drogist verkrijgbaar. En het beste? Het is ook nog eens hartstikke betaalbaar. Voor een klein potje van 50 ml betaal je €6,95 en de grootste maat (200 ml) kost €19,95.

Reageer op artikel:
Fijn: Bio-Oil komt voor het eerst in 30 jaar met een nieuw product
Sluiten