Trix Jacobs
Trix Jacobs Entertainment 3 januari 2019

Netflix waarschuwt voor de levensgevaarlijke Bird Box challenge

Een nieuwe challenge is geboren dankzij de film Bird Box. Netflix is er alleen niet heel blij mee en waarschuwt de fans voor deze gevaarlijke hype.

We kunnen wel stellen dat Bird Box een hit is. Inmiddels is de film al meer dan 45 miljoen keer bekeken en dat aantal loopt alleen nog maar op. Fans zijn gefascineerd door het verhaal en beginnen een levensgevaarlijke challenge waar wij de rillingen van krijgen.

Bizarre challenge

In de film Bird Box kan je niet zo maar over straat, want dan kom je oog in oog te staan met entities. Dit monster is je grootste angst en dwingt je om zelfmoord te plegen. Hoofdrolspeelster Sandra Bullock omzeilt het monster door met een blinddoek op pad te gaan. En wat Sandra kan, kan ik ook, moeten de fans hebben gedacht.

Er is een heuse challenge ontstaan die viral gaat op het internet. Mensen gaan de straat op met een blinddoek om, zonder dat ze weten wat er om hen heen gebeurd. Levensgevaarlijk natuurlijk, en dat vindt Netflix ook. Op Twitter liet de streamingdienst weten dat ze absoluut niet blij zijn met deze trend.

https://twitter.com/netflix/status/1080525103593512962

Ook Julian Edwards, de jongen die Boy speelt, doet mee aan de challenge en moedigt iedereen aan om mee te doen aan de trend. Op zijn Instagram plaatste hij een video.

Loving all the 2019 blindfolds you all rock. Thank you for the love keep spreading it and be kind to all. #birdbox #birdboxmovie #julianedwardschallenge #love #joshmalerman #sandrabullock #julianedwards #oneworld #onelove #choosekind #loveislove

8,593 Likes, 179 Comments – Julian Edwards (@thejulianedwards) on Instagram: “Loving all the 2019 blindfolds you all rock. Thank you for the love keep spreading it and be kind…”

 

Dit is dus wat mensen doen

Fans halen hun blinddoek dus tevoorschijn en gaan de straat op. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Zie hier het resultaat van de hype.

The Guardian on Twitter

Am surprise guys around me ain’t aware of the #BirdBoxChallenge ? just watch this.??? https://t.co/h4eS2ZiJ4J

Tommy on Twitter

Only in NY #BirdBox #BirdBoxChallenge @NigelDPresents https://t.co/VPemHPdovu

Deze hype gaat ons net iets te ver en slaan we graag over. Mocht je nog iemand op straat spotten met een blinddoek om, dan weet je waar het vandaan komt.

Een verwijderde scène van Bird Box vertelt eindelijk hoe het monster eruitziet

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Narcity

Reageer op artikel:
Netflix waarschuwt voor de levensgevaarlijke Bird Box challenge
Sluiten