Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Bizarre Bekentenis 29 aug 2022
Leestijd: 3 minuten

Bizarre bekentenis: ‘Ik heb een verhouding met mijn leidinggevende, maar niemand weet ervan’

In de rubriek Bizarre Bekentenis doet een lezeres van NSMBL een confession. We proberen het leven ook maar uit te vogelen en dit gaat niet zonder slag of stoot. Jongvolwassen zijn? Dat is soms knap lastig. We zijn tenslotte allemaal mensen en elk persoon maakt weer andere gekke en bijzondere dingen mee. Verliefd op het verkeerde persoon? Gênant moment tijdens een date? In Bizarre Bekentenis lees je verhalen die soms herkenbaar zijn, of juist helemaal niet.

Vandaag lees je de Bizarre Bekentenis van Milou*.

“Ik heb een stiekeme verhouding met mijn manager en niemand weet ervan”

Milou* (24) viel anderhalf jaar geleden als een blok voor haar nieuwe manager en sinds enkele maanden is een een stiekeme liefde ontstaan tussen hen.

Hi Milou, hoe ben jij in deze situatie terechtgekomen?

“Nou, dat begon eigenlijk al best lang geleden. Ik werk namelijk al drie jaar bij een sales consultant bij een middelgroot bedrijf. Na mijn stage ben ik hier blijven hangen en zo was dit eigenlijk mijn eerste ‘grote mensen baan’. Tijdens mijn stage had ik nauw contact met mijn manager, die ook mijn stagebegeleider was. Toen hij anderhalf jaar geleden van baan switchte, kwam er een vervanger in zijn plaats. Youri heet hij. Met hem had ik het ook gezellig, maar ik voelde al snel dat er iets meer in de lucht hing dan gewoon gezelligheid.

Hij was jonger dan mijn vorige manager, maar vertelde wel al lang een vriendin te hebben. Op die ene keer vermelden na, heeft hij eigenlijk nooit meer iets over haar gezegd. Maanden gingen voorbij, maar die spanning verdween niet. We deden er niets mee, we waren immers op werk.

“Tegen zijn vriendin zegt hij dat hij bij vrienden is en daar af en toe slaapt.”

Totdat ik hem toevallig tegenkwam in een kroeg in Amsterdam-West, waar ik woon. Ik ben daar vaker en hij was bij vrienden langs en besloten naar datzelfde café te gaan. Dit was de eerste keer dat we in een ongedwongen sfeer konden praten. Ik schrok van hoe goed het klikte, al maakten ieder drankje ons waarschijnlijk ook steeds losser. Aan het einde van de avond hebben we kort gezoend, daar was het moment gewoon naar. ”

Deze virale TikTok-hack van een therapeut ‘voorspelt’ of je partner zal vreemdgaan

En hoe was het daarna op werk?

“We hebben na die avond nog even kort geappt en besloten dat we op werk gewoon zouden doen alsof er niets aan de hand was. Zo gezegd , zo gedaan. Al was de spanning natuurlijk nog heftiger dan voorheen. Wel vroeg hij op vrijdag weer of ik in de avond wat ging drinken, ik zag dit als een hint. En ik had gelijk, want ik besloot naar diezelfde kroeg te gaan en daar was hij wéér. Je snapt het, het was een broeierige avond en uiteindelijk heeft hij bij mij geslapen.

Tegen zijn vriendin zegt hij dat hij bij vrienden is en daar af en toe slaapt. Ik voel me daar af en toe wel schuldig over. Maar deze verhouding voegt zoveel spanning toe aan mijn leven en ik krijg er zoveel energie van.”

Zijn jullie van plan om hier nog lang mee door te gaan?

“We zwijgen dat eigenlijk dood, want we weten allebei dat het niet kan, wat we doen. Zowel naar zijn vriendin, als op professioneel gebied. Ik raporteer aan hem, dus als deze verhouding uitkomt zijn we allebei onze baan kwijt. Maar dat is misschien ook wat het zo spannend maakt. Ik weet niet hoelang ik hier nog mee doorga, maar als het aan mij ligt stoppen we nog lang niet.

Ik vertel dit ook niet aan mijn vriendinnen, die denken dat ik alleen af en toe met hem zoen in de kroeg. Dit deel van mijn leven is écht alleen van mij. ”

Wil je ook (anoniem) je verhaal kwijt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

*De echte naam is bekend bij de redactie.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.