Alex Ebbers
Alex Ebbers Love & Life 23 okt 2018

Dit zijn de bizarre lichaamsdelen waar mensen fillers in laten spuiten

Cosmetische fillers, inmiddels zijn we er allemaal wel bekend mee. We kennen ze nu vooral als lipfillers waar iedereen en z’n moeder tegenwoordig mee rondloopt. Maar, er zijn natuurlijk nog veel meer lichaamsdelen waar mensen fillers in laten spuiten.

Bijna iedereen heeft wel een mening over fillers. De een vindt het de grootste onzin, de ander vindt het fantastisch. Als het aan ons ligt moet iedereen lekker zelf weten wat ze met hun lichaam doen. Live and let live, en zo. Toch waren we wel even verrast toen we lazen in welke lichaamsdelen mensen fillers laten zetten.

Oren

Wij hadden er nog nooit over nagedacht dat dit überhaupt een ding is, maar blijkbaar zijn er mensen die het nodig vinden hun uitgezakte oorlellen te laten fixen. Door het regelmatig dragen van zware oorbellen kan het gaatje in je oor uitrekken. Hierdoor hangt je oorbel minder mooi in je oor. Dit kun je dus laten opvullen door fillers in je oorlel te laten spuiten. Juist ja.

Handen en onderarmen

Dit schijnt een redelijk populaire behandeling te zijn, maar wij hadden er nog nooit van gehoord. Naarmate je ouder wordt, kunnen de vaatjes in je handen en armen zichtbaarder worden. Door hier fillers in te spuiten zou je deze niet meer zien.

Tepels

Door fillers in je tepels te laten spuiten, zullen deze wat meer naar voren komen. Lijkt ons de pijn van een naald in je tepel zéker niet waard. Maar goed, dat zijn wij.

Hoofdhuid

Een beetje filler in de haarlijn bij de slapen kan ervoor zorgen dat je wenkbrauwen iets omhoog komen. Zo heb je dus een soort mini facelift.

Nogmaals, je moet natuurlijk lekker zelf weten wat je met je lijf doet. Als jij heel graag fillers in je oren of in je tepels wilt laten spuiten, ga vooral je goddelijke gang. Maar geef toe, een heel klein beetje vreemd is het wel.

Botox of fillers – waar ga jij voor en waarom?

Refinery29

Reageer op artikel:
Dit zijn de bizarre lichaamsdelen waar mensen fillers in laten spuiten
Sluiten